100kr for en kinobillett hele helgen!

onsdag 3 mars 2021
100kr for en kinobillett hele helgen!

Vi går rett på sak, for til helgen koster en kinobillett på ODEON Skien kun 100kr, uansett film!

Det stemmer, denne helgen har alle filmene på ODEON Skien en spesialpris på 100kr. Billettene er allerede ute på nett, så her er det bare å sikre seg billetter til det som blir en fantastisk helg på kino!

Nedenfor finner du noen solide filmtips, og flere av filmene som vises til helgen. Ser du etter det fullstendige kinoprogrammet? Klikk her

TransparentDivider2.png

Premiere: Shorta

Shorta1000.jpg

Til helgen har den danske action-thrilleren Shorta premiere på kino. En nervepirrende og hyperaktuell film om innvandring og politivold i Danmark. Den holder et høyt internasjonalt nivå, som har fått stor oppmerksomhet etter den ble plukket ut til kritikeruken under årets filmfestival i Venezia.

En intens og intelligent film om sosiale problemstillinger knyttet til innvandring og parallellsamfunn, som bruker thriller-virkemidler til å la publikum føle den anspente stemningen på kroppen.

Billetter til Shorta
TransparentDivider2.png

Førpremiere: Spionens kone

Spionens1000.jpg

Det blir også førpremiere på den enestående filmen fra Japan, Spionens kone. Historisk drama med subtile og elegante skuespillerprestasjoner. Den vant Sølvløven for Beste Regi på Filmfestivalen i Venezia.

I det andre verdenskrig bryter ut i Japan, reiser Yusaku Fukuhara til Manchuria. Der blir han vitne til hendelser så forferdelige at han ikke engang vil fortelle sin kone om det. Men hemmeligholdet blir starten på et farlig spill mellom ektefellene..

Billetter til førpremieren av Spionens Kone
TransparentDivider2.png

Helgens anbefaling - for hele familien

1000Pjokken.jpg

Pjokken i flokken er en utrolig god familiefilm som ikke alle har fått med, men som fortjener mer oppmerksomhet! Morsom, rørende, og en herlig film å se med familien.

Freddy er arving i en svært stolt varulvfamilie. Når Freddy fyller 13 år skal han gå gjennom sin aller første varulvtransformasjon, men han får seg en ubehagelig overraskelse når transformasjonen ikke går helt som planlagt, og han blir omgjort til en grusom ... Puddel.

Akkurat i det Freddy tenker at livet ikke kan bli verre så blir han jaget ut på gatene og kastet i hundefengsel! Kan Freddy og hans nye venn klare å rømme fra fengselet sammen? Og kan han til tross for hans rosa og fluffy utseende, kan Freddy bevise at han fortsatt er en del av flokken?

Billetter finner du her!
TransparentDivider2.png

Helgens anbefaling - for de voksne

DSF1000.jpg

Shorta stjeler naturligvis rampelyset denne uken, og det er en sterk film som de fleste i hvert fall burde vurdere å se. Det er derfor vi til ukens anbefaling ser oss litt tilbake, og er det film du ikke må gå glipp av, så er det den gripende filmen Den største forbrytelsen.

En storslått og dramatisk film basert på virkelige hendelser som strekker seg fra 30-tallet til fredsdagene i 1945.

Fortellingen om familien Braude står i sentrum for handlingen i filmen. En vanlig norsk arbeiderfamilie som inntil disse skjebnesvangre dagene hadde levd sine liv i trygghet på Grünerløkka.

Nærmerer seg siste sjanse til å få sett den, så billetter finner du her!