4. november er det halv pris på alle billetter!

torsdag 19 okt. 2023
4. november er det halv pris på alle billetter!

Er du klar for årets store kinofest? Lørdag 4. november braker det løs med årets beste dag, Den Store Kinodagen! Her blir det halv pris på alle billetter, førpremierer og repriser - i tillegg til flere aktiviteter for store og små.

Denne dagen er det halv pris på alle billetter, og alle billettene er nå ute. Her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg billetter til de filmene du ønsker å se!

For å kjøpe billetter kan du trykke på knappen under og velge dato "4/11 lørdag".50% rabatt på medium og duo snacksmix for ODEON Medlemmer!

SnaxDSK.jpg


Medlemmer vil naturligvis få ett besøk for hver film de ser, så dette er også en glimrende mulighet til å opparbeide seg gullmedlem-status!Kjøp gavekort og få mer!

Odeon_GK_Julkampanj_still_16x9.jpg


Her er en liten smakebit av filmprogrammet

Skomakergata_still1.jpg


Den første julen i Skomakergata - Førpremiere

Det er første jul etter krigen og Stine kommer alene med toget til Skomakergata. Der søker hun ly hos skomaker Andersen, som viser seg å være en gretten og ensom mann som trives best alene.

Møtet mellom de to skal forandre livene deres for alltid. Den første julen i Skomakergata forteller historien om hvordan en ukjent, liten jente på leting etter en ny familie, får Skomaker Andersen til å innse at livet er best når man kan dele det med de man er glad i.
tisitb_still4.jpg


There’s something in the barn - Førpremiere

Årets norske julehorrorkomedie!

Etter å ha arvet en gård i Gudbrandsdalen flytter en amerikansk familie til Norge for å komme nærmere røttene. En livslang drøm går i oppfyllelse. Men mystiske ting begynner snart å skje, de er nemlig ikke de eneste som bor på gården. I mørket skjuler det seg en skapning man tidligere trodde kun tilhørte norsk folketro - selveste fjøsnissen.

Om ikke håndtert riktig, vil den lille nissen gjøre drømmen deres om til et grusomt mareritt. Reglene er tilsynelatende enkle: Ingen sterke lys, ingen høye lyder, og det aller viktigste - ikke glem å gi ham grøt på julaften!
FiveNightsAtFreddys_still1.jpg


Five Nights At Freddy's

Mike tar en jobb som nattevakt på den nedlagte dineren Freddy Fazbear's Pizza. Allerede første natt erfarer han at det ikke vil bli så lett som antatt. Robotmaskotene som tilhører restauranten viser seg å være alt annet enn nedstøvede, gamle roboter ute av drift...
Killers of the Flower Moon_still3_no.jpg


Killers of the Flower Moon

Kritikerrost krim-thriller fra Martin Scorsese, med Leonardo DiCaprio, Robert De Niro og Lily Gladstone i hovedrollene!

På 1920-tallet blir flere medlemmer av Osage-urfolket i Oklahoma myrdet under mystiske omstendigheter. Alle ofrene har tilfeldigvis tilknytning til svært oljerike landeområder, som mange har sterk interesse for. Seriemordene trigger den første store FBI-etterforskningen under J. Edgar Hoovers ledelse.
Jeanne du Barry_still1.jpg


Jeanne du Barry

Johnny Depp åpnet filmfestivales i Cannes med en fantastisk prestasjon!

Jeanne Bécu ble født som datteren til en fattig syerske i 1743. Hun vokser opp til å bli en arbeiderklassekvinne som er sulten på kultur og nytelse, og bruker sin intelligens og sjarm til å steg for steg klatre til de høyeste nivåene i samfunnet. Hun blir favoritten til kong Ludvig den 15. og dermed hans siste offisielle elskerinne. De blir vanvittig forelsket, og mot all anstendighet og etikette flytter Jeanne til Versailles, hvor forholdet hennes til kongen skandaliserer hoffet.
TreNøtter_still1.jpg


Tre Nøtter til Askepott

Tre nøtter til Askepott er en storslagen nyinnspilling av julens årlige nasjonaltradisjon. Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Astrid Smeplass spillefilmdebuterer i hovedrollen som Askepott, med seg har hun et stjernespekket og fargerikt skuespillerlag. Det blir et heseblesende ritt, briljant bueskyting og selvfølgelig – slottsball med vanvittige kjoler og en solid porsjon magi.