5 filmer du burde få med deg rett etter James Bond!

onsdag 29 sep. 2021
5 filmer du burde få med deg rett etter James Bond!

Det er duket for en solid høst på kino.

Tiden er virkelig inne for å gå på kino igjen, og selv om det for tiden er mye fokus på ukens premiere James Bond: No Time To Die, så må vi ikke glemme at det er en fantastisk samling rett rundt hjørnet.

Her er fem filmer du burde få med deg etter James Bond!


Verdens verste menneske

VVM_still_news.jpg

Premiere 15. oktober

Velkommen til den siste filmen i Eskil Vogt og Joachim Triers fortryllende Oslo-trilogi.

Det er ikke mange filmer som når frem på samme måte som det filmene til Vogt & Trier, og vi trodde nesten ikke på tilbakemeldingene fra den prestisjefylte festivalen i Cannes. Vi trodde feil.

Verdens verste menneske er en dramakomedie om kjærlighet i vår tid. Om å ha alle muligheter i livet, men fortsatt føle seg som verdens verste menneske. Gå inn til denne så blindt du kan og forlat salen litt annerledes, litt bedre.


Aksel

Aksel_still_news.jpg

Premiere 15. oktober

Få et unikt innblikk i en eventyrlig og spektakulær idrettskarriere, og i livet til en av verdens største idrettsstjerner

Aksel forteller historien om det siste combacket til en av Norges største idrettsprofiler gjennom tidene, Aksel Lund Svindal. Filmen skildrer dramatiske hendelser i utforløypene, opp- og nedturer i livet utenfor bakken og kampen mot en kropp som sliter med å tåle belastningene.

En filmatisk motsetningen til ullteppene oktoberkulden krever, og en historie om triumf over uoverkommelige odds.


Petter Kanin hopper hjemmefra

Petterkanin_still_news.jpg

Premiere 15. oktober

Noen filmer er skapt for å få deg til å glise fra øre til øre. Lystige og energiske filmer om karakterer du umiddelbart forelsker deg i. Petter Kanin hopper hjemmefra er en av disse

Bea, Thomas og kaninene har endelig skapt en familie, men til tross for hans beste innsats klarer ikke Petter å bli kvitt sitt rampete rykte. Når han omsider bestemmer seg for å rømme fra familien, befinner Petter seg i en verden der hans rampestreker blir verdsatt.

Når familien risikerer alt for å finne han, må Petter bestemme seg for hva slags kanin han vil være.


The Last Duel

TLD_still_news.jpg

Premiere 15. oktober

The Last Duel sender oss tilbake til en glemt tid på mesterlig måte. En tid vi heldigvis slipper å leve i

Ridley Scott leverer en gripende film om svik og hevn satt til det brutale Frankrike på 1300-tallet. Et historisk og tankevekkende episk drama om styrken og motet til en kvinne som er villig til å stå alene i sannhetens tjeneste.

Filmen er basert på virkelige hendelser og avslører langvarige antakelser om Frankrikes siste duell mellom Jean de Carrogues og Jacques Le Gris, to venner som ble bitre rivaler.


Halloween Kills

Halloweenkills_still.jpg

Premiere 15. oktober

Skrekk er ikke for alle, men det er noe med Michael Myers som fascinerer oss.

I denne spennende fortsettelsen av Halloween-filmserien, fortsetter Laurie Strode kampen mot Michael Myers.

Etter å ha forlatt den bestialske morderen Michael Myers i en brennende kjeller. Laurie hastes til sykehuset, i god tro om at hun en gang for alle har tatt knekken på sitt livs demon.

Men Michael er ikke tilintetgjort denne gangen heller, og blodbadet hans fortsetter. Strode-familien rekrutterer andre overlevende og innbyggere i byen Haddonfield for å jakte ned Myers en siste gang.