Amnesty: En valentinsdag med mening

onsdag 6 feb. 2019
Amnesty: En valentinsdag med mening

I forbindelse med valentinsdagen 14. februar donerer vi 40,- per solgte billett av «If Beale Street Could Talk» til Amnesty International. Dette gjelder alle forestillinger av filmen hele 14. februar. Ta med deg venner og familie på denne nydelige filmen på valentinsdagen og støtt en god sak. Vær med på en valentinsdag med mening.

Billetter kan du kjøpe allerede nå!

Hver dag blir mennesker fratatt sine rettigheter på bakgrunn av hvem de er eller hva de tror på. Enkelte grupper kan på bakgrunn av etnisitet eller sosioøkonomisk status bli mistenkeliggjort og beskyldt for å stå bak kriminelle handlinger av myndighetene.

Amnesty International arbeider mot diskriminering og for at alle skal være like mye verdt – uansett.

Fra regissøren av Moonlight kommer en av årets viktigste filmer basert på romanen av James Baldwin.

IF BEALE STREET COULD TALK er en tidløs og vakker kjærlighetshistorie som utspiller seg på 1970-tallet i Harlem. Tish er 19 år og Fonny er 22 år. De har vært venner siden barndommen, er nå forlovet og drømmer om en fremtid sammen. Drømmene går i knus når Fonny blir arrestert for et lovbrudd han ikke har begått. Tish, sammen med hennes foreldre, prøver desperat å bevise hans uskyld mens hun er gravid med deres første barn.