Avengers: Endgame - billettsalget er i gang!

tirsdag 2 april 2019
Avengers: Endgame - billettsalget er i gang!

Forventningene er blitt bygget opp gjennom mer enn ti år. Nå er det bare tre uker igjen til filmen endelig er her: «Avengers: Endgame» har verdenspremiere onsdag 24. april.

Filmen er nummer 22 i rekken i Marvel Cinematic Universe, og dette er den store konfrontasjonen det hele har bygget opp mot. Hele veien fra «Iron Man» tilbake i 2008. Lite, om noe i filmhistorien kan måle seg med et prosjekt og en film av denne størrelsen.

I likhet med fjorårets «Avengers: Infinity War» er filmen regissert av brødredene Anthony og Joe Russo, og filmet tvers igjennom med IMAX-kameraer.

Det betyr ikke bare at det er enestående kvalitet på bildet, men at du på Norges eneste IMAX-kino vil få se et opptil 26 prosent større bildeutsnitt enn på andre kinoer. Omtrent en fjerdedel av bildet i toppen og bunnen av lerretet må nemlig trimmes vekk for å få plass på standard kinolerreter.

«Avengers: Endgame» er den andre Hollywood-filmen i historien som er filmet utelukkende med IMAX-kameraer. I morgen tidlig kan du sikre deg billetter til IMAX-premieren 24. april på ODEON Oslo.

ODEON Oslo er Norges eneste IMAX-kino, Nordens eneste IMAX med laser og Nord-Europas største kinolerret. Vær blant de første i verden som ser filmen i dette episke formatet på ODEON Oslo 24. april!