AVSLUTTET: Furiosa: A Mad Max Saga - Vinn en tur til Spania!

fredag 10 mai 2024
AVSLUTTET: Furiosa: A Mad Max Saga - Vinn en tur til Spania!

Vi feirer lanseringen av den etterlengtede "Furiosa" med en tre netters tur til Almería i Spania. Tabernasørkenen regnes som den eneste virkelige ørkenen i Europa, og landskapet er både overraskende og stimulerende. Plassert nord for Almería, ligger den mellom de vakre fjellkjedene Filabres og Alhamilla. En 4x4-utflukt er den beste måten å utforske landskapene i Tabernasørkenens naturpark. Likhetene mellom de amerikanske ødemarkene og ørkenene i Nord-Afrika og Arabia har stedet tiltrukket seg filmskapere fra alle verdenshjørner.

07_Website_1920x720_NOR.jpg

Premien inkluderer:

  • Fly tur/retur fra en hovedflyplass
  • Tre netters hotellopphold for 2 personer (i samme rom) i Almería med frokost
  • Retur flyplass-hotell og arrangementstransport i Almería
  • 4x4 tur i Tabernasørkenen
  • To timers guidet tur på engelsk, fransk eller spansk
  • Reiseforsikring (unntatt forhåndsbetingelser, maksimal alder 75)

Du må ha fylt 15 år og være ODEON-medlem for å delta i konkurransen.
Konkurransen avsluttes 26. mai og vinneren blir kontaktet på epost.
Når vinneren er kontaktet på mail må de bekrefte premien innen 48 timer, hvis ikke vil en annen vinner bli trukket. Vilkår og regler i henhold til markedsføringsloven.

*se vilkår og betingelser for konkurransen nederst på denne siden.Om Furiosa: A Mad Max Saga
Da verden gikk til grunne, ble unge Furiosa tatt fra the Green Place of Many Mothers og havnet i klørne på en bikergjeng ledet av krigsherren Dementus.

De feier gjennom ødemarken og kommer over citadellet ledet av Immortan Joe. Mens de to tyrannene kjemper om herredømmet, må Furiosa overleve mange prøvelser mens hun samtidig prøver å finne veien hjem.

rev-1-FUR-TRL-016_High_Res_JPEG.jpeg

Vilkår og betingelser:

Reisedatoer er helger fra 6. september 2024 til 8. september 2025, med unntak av lokale, spanske, australske og UAE nasjonale helligdager. Disse reiseperiodene kan ikke endres eller forlenges.
Vinnere vil miste premien hvis de ikke reiser før 5. september 2025.
Minimum seksti dagers varsel kreves før valgt avreisedato.
Premien har ingen kontantalternativ, er ikke overførbar og ikke refunderbar.
Premien er avhengig av tilgjengelighet, har ingen kontantalternativ, er ikke overførbar og ikke refunderbar.
Ingen endringer tillates når bookingen er bekreftet.
Minst én person som reiser må være 18 år eller eldre. Hvis vinneren er under 18 år, må minst én av hans / hennes gjester være hans / hennes forelder eller verge.
Hotellet er basert på at to personer deler ett rom. Hotellet vil ta en kredittkortpreautorisering eller kontantinnskudd for å dekke eventuelle uforutsette utgifter.
Vinneren og hans / hennes gjest er utelukkende ansvarlig for alle andre måltider og utgifter som ikke er spesifikt angitt her.
Reiseforsikring er inkludert, men forhåndsbetingelser dekkes ikke. Maksimal alder for dekning er 75 år. Det anbefales å søke uavhengig forsikringsdekning i slike tilfeller.
Vinner / gjest må ha og er ansvarlig for gyldige EU-ID-reisekort / e-pass (biometrisk) og visum / tillatelser hvis det er aktuelt.
Vinnere og gjest reiser på egen risiko, og hvis det av en hvilken som helst grunn ikke er mulig å gjennomføre en del av denne kampanjen som planlagt, inkludert krig, terrorisme, unntakstilstand, pandemi eller enhver annen form for katastrofe, manipulasjon eller datavirus, forbeholder arrangøren seg retten til å avlyse, avslutte, endre eller suspendere kampanjen eller suspendere, erstatte eller endre en premie, i samsvar med eventuelle skriftlige instruksjoner fra relevante regulerende myndigheter.
Bortsett fra den ene gjesten som er tillatt deg som en del av premien din, er du ikke tillatt å ta med noen ekstra familiemedlemmer eller gjester på premieturen. Din gjest kan ikke velges gjennom noen ytterligere konkurranse, promotering eller kommersiell hendelse. Når en gjest er valgt, kan gjesten ikke endres uten uttrykkelig samtykke fra Performance Entertainment (PE), som PE kan gi eller avslå etter eget skjønn.
Enhver potensiell vinner og hans / hennes foreslåtte gjest (er) vil bli pålagt å signere et premieaksept og frigjøringsskjema for å være kvalifisert til å vinne og / eller delta i premien.