Billetter til Fast X er ute!

torsdag 20 april 2023
Billetter til Fast X er ute!

Etter to tiår med bånn gass og brennende gummi, starter vi avslutningen på et av verdens største franchises med en todelt finale.

"Fast X" er den første delen av en hjulspinnende finale på sagaen om Dominic Toretto, og hans manglende evne på finne pensjonist-tilværelsen. Regissør Louis Leterrier forsikrer oss om at stuntsene i "Fast X" er av en annen verden, og at du ikke har levd skikkelig før du har sett Torettos Dodge Charger hengende fra et helikopter - over en motorvei.
Fast & Furious 10 har premiere 18. mai.07_Social_1280x720_NOR.jpg


Vinn ekte bilstunt-opplevelse!

Svar på spørsmålene for å bli med i trekninken av en stuntkjøreopplevelse på en av de beste racerbanene i England!FastX_still2_no.jpg


Om filmen

I over 20 år har vi fulgt Dominic Toretto og hans utvidede familie med bilentusiaster. Nå nærmer sagaen seg slutten, og Fast & Furious 10 er et av franchisens siste kapitler.

Gjennom årene har gjengen støtt på mange fiender, men nå står de overfor en av de farligste motstanderne de noen gang har møtt. Dante Reyes kommer som en skygge fra fortiden og er ute etter blodhevn. Alvoret eskalerer når Dom forstår at hans 8 år gamle sønn er en del av den nådeløse skurkens plan.