Billetter til «Spider-Man: Across the Spider-Verse» er ute!

mandag 8 mai 2023
Billetter til «Spider-Man: Across the Spider-Verse» er ute!

Filmen har førpremiere på alle våre kinoer den 1. juni, og de som bor rundt Oslo kan se filmen i IMAX allerede onsdag 31. mai!

Det har gått fem år siden den første Spider-Verse filmen med Miles Morales som Spider-Man begeistret publikum med sin unike animasjonsstil, som på en veldig god måte imiterte den gamle måten superhelt-tegneserier ble trykket. Filmen mottok priser for «beste animasjonsfilm» i Golden Globe Awards, Critics’ Choice Awards og Academy Awards, for å nevne noen..spiderplakat.jpg


Om filmen

Miles Morales er tilbake i neste kapittel av den Oscar®belønnede Spider-Verse-sagaen - Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Etter gjenforeningen med Gwen Stacy, slynges Spider-Man, Brooklyns snilleste nabolagshelt, gjennom multiverset hvor han slår seg sammen med en gjeng Spider-folk, for å beskytte universets eksistens.

Men når heltene uenes om hvordan man skal håndtere en ny trussel, står Miles alene mot de andre og må redefinere hva det vil si å være en helt - for å redde menneskeheten og alle folkene han er så glad i.