Billettslipp for sommerens største filmer!

onsdag 14 juni 2023
Billettslipp for sommerens største filmer!

2023 har hittil bydd på mange store filmopplevelser, og vi har mye å se frem til ut over høsten også. Men for fire, av de kanskje største filmene i år, er det nå duket for la grande entrée.

Allerede på mandag kan du sikre deg billetter til to av filmene, deretter blir det to onsdags-billettslipp. Ventetiden er snart over!


Elemental_still.jpg


Elemental | Billettslipp mandag 19. juni

Premiere 7. juli


Elemental fra Disney og Pixar er en helt ny originalfilm satt til Elementby, hvor ild-, vann-, jord- og luftinnbyggere bor sammen.
Vi møter Tirild, en tøff, kvikk og ildfull jente som utvikler et vennskap med den morsomme og mer avslappende typen Evann. Vennskapet utfordrer hennes syn på verdenen de lever i.

Filmen vises med både norsk og original tale.


Barbie_still.jpg


Barbie | Billettslipp mandag 19. juni

Premiere 21. juli


Å bo i Barbieland er å være et perfekt vesen på et perfekt sted. Med mindre du har en komplett eksistensiell krise. Eller du er en Ken.

Greta Gerwig har regissert "Barbie" etter et manus av henne selv og Noah Baumbach, basert på Mattels Barbie. Vi vet enn så lenge svært lite om filmen, men crewet er stappet fult av Hollywood sine mest kreative.

Vi har alle trailerene tilgjengelig, så trykk på tittelen for å se hva du kan forvente!


MI_still.jpg


Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One | Billettslipp 21. juni

Premiere 12. juli


Den todelte filmen virker å være den mest episke M:I-filmen hittil, hvor hovedattraksjonen er produksjonen av kinohistoriens mest spektakulære sykkel-hopp.
Med fjorårets «Top Gun: Maverick» i ryggen kommer Tom Cruise tilbake i sommer med det flere anser som årets kinoopplevelse. Med seks anerkjente filmer og 3,5 milliarder dollar i kinokassa siden 1996, er det vanskelig å argumentere for noe annet.

Det er fremdeles lite vi vet om handlingen til «Dead Reckoning», men det er ingen tvil om at Hunt vil lene seg hardere enn noen gang på sitt pålitelige IMF-team, og at det er store negative konsekvenser for oss alle om det skulle gå feil vei.


Oppenheimer_still.jpg


Oppenheimer | Billettslipp 28. juni / IMAX-billettslipp 26. juni

Premiere 21. juli


Christopher Nolans krigstidsdrama tar oss med til ett av menneskehetens største øyeblikk, gjennom øynene til den teoretiske fysikeren og atombombens oppfinner, J. Robert Oppenheimer.

Cillian Murphy leder an i rollebesetningen, som inkluderer Florence Pugh, Rami Malek, Matt Damon, Gary Oldman, Kenneth Branagh, Josh Hartnett og Robert Downey Jr. Nolans beslutning om å filme deler av filmen i et kaldt svart-hvitt gir Oppenheimer-filmen en hjemsøkende atmosfære som ikke kan glemmes.

Filmen vil gripe deg med sin intensitet, og med Nolan bak roret blir det en av årets viktigste filmer å se.