Bli ODEON-medlem!

tirsdag 15 okt. 2019
Bli ODEON-medlem!

Kjære gjester, likesinnede filmentusiaster, nye og gamle medlemmer:
Nå har vi lansert vårt nye medlemskap!

Vi har en stor nyhet! Vi i ODEON-teamet har gleden av å fortelle deg om at ODEON Kino har lansert et helt nytt og eget kinomedlemskap; ODEON Medlem. Et helt digitalt medlemskap som skal gjøre hele kinoopplevelsen din enda litt bedre. Medlemskapet gir deg flere gode og eksklusive muligheter, som å kjøpe kinobilletter til utvalgte filmer før alle andre, samle poeng du kan bruke på kinoen, dra på medlemskvelder samt konkurrere i spennende og underholdene medlemskonkurranser.

Derfor inviterer vi nå alle våre gjester til å melde seg inn og ta del i alt det spennende som skjer fremover hos oss. Din lojalitet betyr mye for oss, og dette medlemskapet setter oss i stand til å utforske nye muligheter for både deg og ODEON Kino. Medlemskapet er selvfølgelig helt kostnadsfritt, og registeringen tar bare noen få minutter.

Vi vil naturligvis gi deg best mulig start på ditt nye medlemskap. Derfor mottar du 100 velkomstpoeng etter at du har registrert deg.

OBS! Om du tidligere opprettet en brukerprofil i ODEON Kino; trenger du bare å legge inn fødselsdatoen din for å motta disse velkomstpoengene.

Klikk her for å registrere deg

Det er mange nyheter og fordeler til det nye medlemskapet, som at du fra nå av vil du kunne tjene poeng på kinobilletten din og på alt du handler for i kiosken. Disse poengene vil du kunne bruke på nye billetter på ODEONkino.no, i appen eller i en av våre kioskkasser. Du kan i tillegg bruke poengene på utvalgte kioskvarer på kinoen, som f.eks. popcorn-, snacks- eller duomeny.

Vi kan også meddele at poengsystemet vårt er super enkelt, slik at det blir lettere for våre medlemmer å holde oversikt over poengene sine. Kort og enkelt; alle medlemmer tjener ett poeng per krone på sin egen kinobillett og på alt de handler for i kiosken.

Enda flere fordeler og nyheter kan du lese om her

Vi gleder oss til at du vil være med på denne nye delen av ODEONs kinoopplevelse, og vi skal jobbe hardt for å gjøre medlemskapet verdt for deg. Velkommen til medlemskapet for deg som elsker kino, vi ses i kinomørket!

Hilsen alle oss i ODEON-teamet