Captain Fantastic - sweet child o' mine

onsdag 4 mars 2020
Captain Fantastic - sweet child o' mine

Det er på tide at vi føler oss litt bedre, og sjarmbomben «Captain Fantastic» er et fantastisk sted å starte.

En Intim, morsom, varm og tankevekkende film om oppvekst, oppdragelse, respekt, søskenkjærlighet og sorg. Den er lett å følge med på, samtidig som den er engasjerende og underholdene hele veien.

Handlingen foregår i Washington States villmark. Her lever ekteparet Ben og Leslie sammen med sine seks barn. De valgte å flytte fra det amerikanske samfunnet for å leve naturlig i skogen, uten de vanlige bekvemmeligheter vi finner i våre daglige hjem – internett, innlagt vann, dusj og toaletter med varmekabler i gulvet. Her dyrker de alt selv, jakter skogens villdyr og tilbringer kveldene samlet rundt et varmt bål.

Shree Crooks, George MacKay, Nicholas Hamilton og Annalise Basso i Captain Fantastic.jpeg

Musikk, kjærlighet og nærhet fyller hjemmet deres, og når minstemann kan drøfte rundt flere filosofiske teorier, forstår man at dette er en eksepsjonell familie. Oppdragelsen fokuserer på godhet, ærlighet, respekt og ideenes kraft.Vi ønsker ikke å avsløre for mye av handlingen, men den vi kan si at de en dag tvinges til å forlate det konstruerte paradiset og i dette møter barna en verden de til nå har sett lite til.

«Captain Fanastic» er en film som åpner opp for en samtale i etterkant, og som forhåpentligvis vekker noen gode følelser. Filmen har en aldersgrense på 9 år og varer i litt under 2 timer - noen gode timer for å si det mildt.

Sitat:

Always tell the truth. Always take the high road. Live each day like it could be your last. Drink it in. Be adventurous, be bold, but savour it. It goes fast.