Chef - en kulinarisk filmopplevelse

torsdag 8 aug. 2019
Chef - en kulinarisk filmopplevelse

Advarsel - ikke se denne filmen med tom mage!

Denne filmen underholder de fleste, men om du er glad i mat, kommer du helt sikkert til å elske denne filmen. Det er en film vi sjeldent finner i dag, og den er fullstendig klar over sin rolle i filmverdenen. Enkel, underholdene og med en god slutt.

Chef handler om mesterkokken Carl Casper, en kokk med store kreative amibsjoner, men som må føye seg etter sjefens ordre på restauranten han jobber i. Han krangler også med en bitter matkritiker som mener Carl lager kjedelige og forutsigbare retter. Til slutt flyter glasset over, og han må se seg om etter en ny jobb.

ChefPress1.jpg

Hans ekskone Inez forsøker å støtte Carl så langt det lar seg gjøre, og hun ønsker også at han skal sette av mer tid til den unge sønnen deres, Percy. Sammen med en god kollega, tar Carl med seg sønnen på en gourmetfylt roadtrip gjennom USA for å finne seg selv, for å gjenvinne kreativiteten og matgleden, samtidig som han prøver å bli en bedre far.

En gledesfylt film som appellerer til smakssansenem samtidg som den varmer kroppen i novembers mørke dager. Hvis matkomfor hadde tatt form gjennom en film, så hadde det vært denne. En av de største filmatiske feiringene av mat, musikk, familie, kultur, lidenskap og at en alltid kan starte på nytt.

Sitat:

I may not do everything great in my life, but I'm good at this. I manage to touch people's lives with what I do and I want to share this with you.