Cosplay-konkurranse fredag 15. juni på ODEON Oslo!

tirsdag 12 juni 2018
Cosplay-konkurranse fredag 15. juni på ODEON Oslo!

Meld deg på her: https://bit.ly/2sNRqZO

Konkurransen avholdes som en enkel og hyggelig cosplay catwalk inne i kinosalen hvor den originale (japanske) versjonen av filmen vises. Catwalken starter kl. 17.30 og vinnere blir kåret innen kl. 18:00, for da starter visningen av Kikis budservice.

Dersom du skal konkurrere bør du møte opp i god tid i forveien. Vi samler alle deltagere for opprop ved Nerdeportalens stand kl. 17.20 og beveger oss samlet inn i kinosalen.

Bedømmelseskriterier:
Stiller ingen krav om at du må ha laget kostyme ditt selv, så lenge du har et Studio Ghibli kostyme er du hjertelig velkommen til å delta i konkurransen. Innlevelse i karakter og helhetsinntrykk er kriterier som vil vektlegges.

Premier:
Det vil bli kåret en første-, andre- og tredjeplass som får flotte premier fra Odeon Kino, Nerdeportalen, Platekompaniet og Arthaus.

  1. plass. Cosplayartikler fra Nerdeportalen til en verdi av 750,-, 2 stk kinobilletter, Arthaus goodiebag med Studio Ghibli merch og ikke minst 10 stk valgfrie Ghibli-filmer fra Platekompaniet!
  2. Plass. Cosplayartikler fra Nerdeportalen til en verdi av 500,-, Arthaus goodiebag og 2 stk kinobilletter!
    3.plass. Cosplayartikler fra Nerdeportalen til en verdi av 300,- pluss 2 IMAX-Billetter til en valgfri film og Arthaus goodiebag!

Om dommerne:
Dommerpanelet består denne gangen av Anita og Sunniva fra The CosCast. The CosCast er et ukentlig livestreamet cosplay talk-show som sendes hver søndag kveld kl. 21.00 på YouTube. The CosCast har tidligere erfaring som dommere i cosplaykonkurranser ved bl.a. Desucon, Kazokucon 2 og re-lanseringspremieren av Min Nabo Totoro i 2017. Dersom du har lyst til å si hei eller få tilbakemelding på kostymet ditt før konkurransens start kan du gjerne komme bort til Nerdeportalens stand. Både Anita og Sunniva vil være tilstede fra kl. 17.00 og slår gjerne av en prat dersom du ønsker det!