Detaljer rundt No Time To Die som er garantert til å få deg spent!

mandag 2 mars 2020
Detaljer rundt No Time To Die som er garantert til å få deg spent!

OBS: No Time To Die er utsatt til november 2020.

*SPOILER-ADVARSEL: Denne artikkelen inneholder og kan inneholde flere spoilere for den nye Bond-filmen, No Time To Die. *

Med over 50 år av filmhistorie og 24 filmer så langt, blir det igjen mulig å se den ikke så hemmelige agenten på det store lerretet. Og nå ser det ut til at den kjente franchisen kan være på vei i en ny retning.

Etter mye fanfare og oppstyr (inkludert Daniel Craig som offentlig erklærte hvor ferdig han var med filmserien), får vi endelig en ny James Bond-film! No Time To Die vil være film nr. 25 i den britiske spionserien, men til tross for at mange av detaljene rundt filmen holdes hemmelig, er det flere indikatorer for at denne filmen kommer til å dreie Bond-filmene i en ny retning.

Vi har dypdykket i det internettet har å tilby, og vi har plukket flere spennende detaljer som burde få deg spent for 007s sølvjubileum.

Regissør Cary Joji Fukunaga og manusforfatter Phoebe Waller-Bridge

JamesBondWaltz.jpg

Cary Joji Fukunaga

La oss snakke om den mest fascinerende og kanskje den mest uortodokse avgjørelsen rundt den siste bondefilmen, nemlig ansettelsen av regissør Cary Joji Fukunaga. Bond-serien er kanskje mest kjent for å lage filmer fulle av spenning og action, og de ansetter vanligvis en regissør som kan få disse scenene til live.

For selv om hans portefølje snakker for seg selv, så er han ingen action-regissør. Han var regissøren til den anerkjente første sesongen av «True Detective», skaperen bak den psykologiske Netflix-serien «Maniac», og regisserte Idris Elba i den intense filmen «Beasts Of No Nation». Det var derfor flere som ble overrasket da det ble annonsert at det var Fukunaga som ble mannen bak roret.

I et intervju med MSN hadde Fukunaga dette å si om utfordringen:

"I want to make sure that this run of films - which have been fantastic - have a really great next chapter, and keep upping the ante. So whoever's next has a harder job."

Phoebe Waller-Bridge

Siden Bond utforsker nye grenser med "No Time To Die", er vi nødt til å se på nærmere på menneskene som bringer denne historien til live, og et av de mest interessante navnene på skribentens bord må være Phoebe Waller-Bridge. Kanskje du umiddelbart vet hvem Phoebe er, kanskje du nå er ett stort spørsmåltegn. Om det er sistnevnte, la oss fylle deg inn.

Waller-Bridge er ansvarlig for å bringe serier som "Killing Eve" og "Fleabag" til live. Begge serier som har mottatt en rekke nominasjoner og priser, og er virkelig verdt tiden din. Hvis du liker Bond, så er "Killing Eve" – en serie om leiemordere og spioner - en perfekt match. Å vite at hun er en av forfatterne som er signert for å bringe Bond til livet i 2020 er en interessant utvikling, og en god indikasjon på at den nye Bond-filmen blir en velskreven film.

For «Fleabag» mottok hun en BAFTA, tre Primetime Emmys, og to Golden Globes.

En ny 007 - Lashana Lynch

JamesBondStill007.jpg

Når vi først møter Bond i den nye filmen, vil den martini drikkende spionen se veldig annerledes ut, og det fordi han ikke lengre er 007 (i hvert fall ikke med en gang). Selv om Craig er tilbake som Bond, så er det Captain Marvel-skuespilleren Lashana Lynch som bærer statusen som 007.

På slutten av "Spectre" forlater Bond MI6 for å starte et nytt liv med Madeleine Swann (Léa Seydoux), og det betyr at noen andre måtte fylle skoene til den krevende 00-rangen. Spørsmålet er nå om Lynch er den fremtidige 007, eller om det kun er for denne filmen. Tiden vil vise.

No Time To Die – Handlingen

JamesBondStillJamaica.jpg

Det fremdeles mye som vi ikke vet når det gjelder handlingen til «No Time To Die», men det er likevel noe som er sikkert.

Filmen ser ut til å plukke opp litt etter slutten av «Spectre», og vi kommer til å treffe en Bond som har forlatt aktiv tjeneste. Han nyter livet på Jamaica (et sted flere av de tidligere agentene har «feriert»). Gleden av dette tilbaketrukne livet blir «dessverre» kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp for å be om hjelp.

Oppdraget fra Felix omhandler å redde en kidnappet forsker, men dette viser seg å være langt mer utfordrende enn forventet, og fører Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi.

No Time To Die – Rollebesetning

JamesBondStillCast.jpg

En ny James Bond-film betyr mange nye ansikter, men også at vi får noen gjensyn med gamle bekjente.

I tillegg til Daniel Craig, kommer det noen få skuespillere tilbake fra tidligere filmer. Léa Seydoux vil komme tilbake som sin Spectre-karakter, Madeleine Swann. Ralph Fiennes, Ben Whishaw og Naomie Harris vil være tilbake i MI6-kontorene for å spille henholdsvis M, Q og Moneypenny. Til slutt blir Rory Kinnear igjen å se som Bill Tanner, og Jeffrey Wright kommer tilbake som Felix Leiter.

Videre slutter Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch og Billy Magnussen seg sammen med den nye skurken Rami Malek.