Emma Stone er kledd for hevn i traileren til Cruella

torsdag 15 april 2021
Emma Stone er kledd for hevn i traileren til Cruella

Denne uken tar vi en nærmere titt på Emma Stone og den nye traileren til Disneys Cruella, den neste filmen til 1917-regissøren Sam Mendes, og en potensiell retur for nittitallsfavoritten Face/Off.

Hva er ODEON Backstage?

ODEON Backstage er en oppsummerende nyhetsspalte vi publiserer annenhver uke! Her kan du få med deg de siste og beste nyhetene fra filmen og kinoens magiske verden.

TransparentDivider2-05px.png

Cruella hevner seg i ny trailer

Cruella_backstage.jpg

Hun er tilbake.

Emma Stone er fasjonabel, frekk og muligens farlig i den nye traileren til Cruella. Hun inntar rollen som den kjente figuren Cruella De Vil, den ikoniske skurken som har et øye for dalmatisk pels, men i denne filmen foregår handlingen lenge før *101 Dalmantiner *.

I denne filmen skal vi få se hvordan en ambisiøs jente ved navn Estella bryter med en motedronning (spilt av Emma Thompson) og bestemmer seg for å slippe løs sine indre demoner.

Prequelen har allerede blitt sammenlighetet med mørkere opprinnelshistorerer fra superheltenes verden, som Birds of Prey og Joker. Stone var likevel klar på at filmen kommer til å bli noe helt eget: "Den er på mange måter forskjellig fra "Joker", og jeg ville aldri samenlignet meg selv med Joaquin Phoenix".

Regissøren Craig Gillespie legger til at Cruella vil gå gjennom dype og emosjonelle hendelser, og at dette vil trekke henne mot den mørke siden (...) men at det også er mye humor å finne i filmen.

Cruella har premiere 28. mai og traileren til filmen finner du i bildet over overskriften til denne Backstage-artikkelen.

TransparentDivider2-05px.png

Det lukter Oscar av Sam Mendes neste film

1917_backstage.jpg

Regissøren bak 1917 har funnet sitt neste prosjekt, og vi melder allerede nå at dette blir en fremtidig Oscar-favoritt!

Filmen har fått tittelen Empire of Light, og den tar oss med til det engelske landskapet på 1980-tallet, hvor en vakker kino blir stedet for feiende romantikk. Hovedpersonen er ingen ringere enn Olivia Colman, kjent fra The Crown, The Favorite og den kommende Oscar-nominerte filmen The Father.

Bonus for de ekstremt interesserte: Mendes vil igjen samarbeide med den Oscar-vinnende fotografen Roger Deakins, som skapte mye av filmmagien i 1917. De har tidligere jobbet sammen om Jarhead, Revolutionary Road, og Skyfall. Det er mildt sagt et samarbeid som fungerer.

TransparentDivider2-05px.png

Face/Off retur?

Faceoff_backstage.jpg

Godzilla vs. Kong-regissøren Adam Wingard har gitt oss noen ledetråder om sin neste film, og vi ber til filmgudene om at dette blir en realitet.

Han planlegger en oppfølgeren til nittitallsklassikeren hvor Nicholas Cage og John Travolta går igjennom noen "vitenskapelige" operasjoner som utveksler ansiktene deres. Det hele utvikler seg til et sci-fi-duftende katt og mus rollespill, og det er bare toppen av denne kransekaken av en film.

Wingard har utalt at det hele avhenger av at Travolte og Cage liker manuset, og ønsker å komme tilbake. Det er med andre ord bare å begynne å skrive til dem på sosiale medier eller lage viralt innhold på TikTok. Vi har trua!

Ses igjen om to uker!