En opplevelse uten sidestykke!

fredag 2 juni 2023
En opplevelse uten sidestykke!
Eksklusiv forhåndsvisning av «The Flash» vekker jubel blant ODEON-medlemmer!orsdag kveld forvandlet ODEON-kinoene seg til epicentere for filmelskere, idet de ble de første til å oppleve den mye omtalte superheltfilmen, «The Flash».

Torsdag kveld forvandlet ODEON-kinoene seg til epicentere for filmelskere, idet de ble blant de første til å oppleve den mye omtalte superheltfilmen, «The Flash».

NO_TheFlash_hero_FHV-still.jpg

Den eksklusive forhåndsvisningen, gratis og kun for ODEON-medlemmer, ble en storslagen suksess med en gjennomsnittlig terningkast på 5 og strålende tilbakemeldinger fra de heldige medlemmene. For en atmosfære det var! Salene var preget av forventning, nysgjerrighet og entusiasme.

Vakter med nightvision-briller og mobiltelefonene trygt forvart i konvolutter under setene, tilførte et ekstra lag med eksklusivitet til opplevelsen.«The Flash»

Eksklusiviteten ved arrangementet og kinoopplevelsen ble høylytt rost, og vi har aldri før fått så mange tilbakemeldinger om en forhåndsvist film!

Sandip og Linn kom tilbake med en klar tale, «The Flash» er "uten tvil en av DCEU’s beste bidrag" og "her fikk vi alt vi kunne ønske oss". Versjonen av filmen som ble vist var den ikke endelige versjonen som kommer 14. juni, noe som ga en ekstra dimensjon til visningen.

Aresh kan knapt vente til «The Flash» har norgespremiere, "Kanskje den beste superhelt filmen everrrrrrrr! Jeg skal se den igjen og igjen!". Elias fra Stavanger fulgte opp med at det er en av de beste filmene han har sett på lenge, og en veldig forfriskende superhelt-film med mange overraskelser.

Vi storkoser oss når vi leser tilbakemeldingene etter en forhåndsvisning, og lengden på anmeldelsene varierer blant medlemmene våre. Noen tenker kort og godt, mens andre må ventilere etter spennings-ekkoet som sitter igjen i salene etterpå.

NO_TheFlash_hero_FHV-still-2.jpg

Daniel André var en av dem som måtte få det ut, og her er en oppsumert versjon av det han hadde å si. "«*The Flash» er en episk, emosjonelt ladet time hos psykologen, der spørsmålet som stilles idag er: Hvem hadde du vært uten tragediene du har opplevd, og hvordan har de formet din verden?

Ezra Miller er fantastisk i rollen som Barry, enkelt hans beste opptreden i dette universet. Sasha Calle er fabelaktig, og leverer en emosjonelt rå opptreden som Kara Zor'el. Michael Keaton ER batman.

Cinematografien får solid 8/10, og Andy Muschietti gjør en strålende jobb i regisørstolen - som forventet. I mine øyne, den beste filmen i DC-universet (DCEU), kun virkelig i kamp med James Gunn's «The Suicide Squad», 8.5/10*.

Disse tilbakemeldingene er bare en liten smakebit på den utrolige opplevelsen, og vi takker alle som var med, og alle som svarte på skjemaet i etterkant. Hold utkikk, for plutselig ser du din kommentar i et av nyhetsbrevene våre fremover.

Men dette er bare begynnelsen. Den endelige versjonen av «The Flash» kommer til våre kinoer den 14. juni, og du kan sikre deg billetter til premieren nå!