En rørende og annerledes kinoopplevelse!

onsdag 30 mars 2022
En rørende og annerledes kinoopplevelse!

Tirsdag 29. mars inviterte vi inn medlemmene våre til en forhåndsvisning av C'mon, C'mon, og visningene var stort sett utsolgt over hele landet.

1920x1080_FHV_CMONCMON.jpg

Vi er alltid spente på å høre hva medlemmene syntes om filmene som forhåndsvises, men vi var ekstra spente denne runden, da den er noe annerledes fra hva vi har vist tidligere.

Kort om filmen:

C'mon, C'mon er en varm, humoristisk og dypt rørende historie om forbindelsene mellom voksne og barn, fortiden og fremtiden.

Den er skrevet og regissert av Oscar-nominerte Mike Mills, i tillegg ser den Joaquin Phoenix i sin første rolle siden 2019s Joker.Tilbakemeldinger fra medlemmer

Kl. 20:30 var forhåndsvisningen over, og litt over 600 medlemmer fikk muligheten til å dele sine tanker om filmen. Det tok ikke lang tid før det rant inn med tilbakemeldinger fra de heldige medlemmene.

Som forventet var det noen flere delte meninger enn det vi er vant til, men den oppsummerende tilbakemeldingen var tydelig: C'mon, C'mon er en vakker film som treffer på det menneskelige plan.

Flere kommenterte at det var en roligere og litt annerledes kinoopplevelse, men at det uten tvil var en opplevelse som gikk rett hjem. I tillegg utrykket mange at det var en film de vanligvis ikke ville ha sett, men at dette hadde åpnet øynene deres.

Medlemmene kunne kaste sin terning for filmen, og det gjennomsnittlige terningkastet ble 4,7. Litt over 70% ønsket å anbefale filmen videre.

Lyst til å være med på en forhåndsvisning med ODEON Medlem? Meld deg inn her

FHV_CMON_1.jpg


Nedenfor kan du lese noen av tilbakemeldingene vi fikk inn:

Varm og annerledes film om det mellommenneskelige. Imponerende skuespill av Woody Norman i rollen som Jesse. Frustrasjonen og gleden var til å ta og føle på

Cmon cmon er en hyper-realistisk fortelling om hvordan barn kan fremme undertrykte følelser og bidra til å reparere ødelagte relasjoner.

Historien drives ikke fremover av store krefter, og det skjer ikke nevneverdig mye, men filmen skildrer livet slik det kan utspille seg for helt vanlige mennesker. Og det var fint.

En veldig fin, morsom og litt trist film om familie som tar opp alle vanskelige spørsmål og fokus på hvor vanskelig og fint livet kan være.

En bra film med en flott tilstedeværelse. Sort hvit passet utrolig godt på denne filmen.


FHV_CMON_2.jpg


Deilig med litt annerledes film! Her går det litt roligere for seg enn i mainstream USA. Fine bildeutsnitt og svart hvitt gjør filmen til en annen opplevelse enn mye av det som går på kino nå for tiden.

En skjønn historie om båndet mellom en onkel og en klok og følsom nevø.

Ekte og sjarmerende skuespillere. Du tror at det skjer på ordentlig. Miljøene i filmen er fantastiske, og jeg liker at filmen er svart hvitt. En film jeg ønsker å se om igjen.

Fantastisk kinematografi, lydmiks og manus. Denne filmen føltes som en god og varm klem. Helt nydelig.

En helt usedvanlig nydelig film! Anbefales på det sterkeste!

En herlig film om med menneskelige relasjoner, brilliant skuespill, kjente denne filmen i hjertet og magen.


FHV_CMON_3.jpg


Joaquin Phoenix og Woody Norman skinner i denne nydelige og hjertevarmende filmen om familie, foreldreskap og minnene vi aldri vil glemme.

Fin og annerledes film. En film som gjorde at du tenkte mye over de små og store tingene i tilværelsen

Veldig vakker film. Utrolig enkel men denn rørte meg og jeg er ikke flau for å inrømme at et par tårer falt ved flere anledninger.

Hadde jeg vært hjemme og sett filmen hadde det vært sannsynlig at jeg hadde byttet kanal, i en kinosal ble jeg tvunget til å tenke over hva jeg så og fant ut hvor viktig det er å ta barn på alvor. Svart / hvitt var deprimerende men gjorde det enklere å følge med på handlingen i filmen.

Litt rart i starten med sort/hvit film, men dette er en film som vokser etterhvert som du kommer inn i historien. Vil fortsette å vokse også etter forestillingen.

Fin film ulikt annet jeg har sett før. Setter lys på barns perspektiv og følelser, og hvordan voksne støtter oppunder dette, på en naturlig måte. Satt i gang refleksjoner omkring eget liv.

Emosjonell, lærerik, viser det som er viktigste i livet. Jeg elsker og hjertelig anbefaler denne filmen.

FHV_CMON_4.jpg

Tok litt tid å komme inn i filmens kjerne og hva den prøvde å formidle, men så når det endelig løsnet så var filmen fantastisk! Man putter fort denne nydelige 9-åringen inn i hjerte og ønsker han alt vel.

Litt uvant med en hel film i svart/hvitt, men det kledde denne filmen vel.

Varm, reflektert,god og transparent skildring av relasjon/samspill voksne-barn. Herlig humor!

Gripende samspill mellom en niåring og hans onkel. Gjenkjennbare scener setter mange følelser i sving hos en småbarnsmor.

Denne filmen får deg til å tenke over de enkle spørsmål helt uanfektet. Med en god porsjon sjarm, latter, alvor og tålmodighet blir du dratt inn uten at du merker det. Skuespillerene får fram de ulike menneskelige styrker og svakheter, og filmens svart/hvitt-format forsterker dette.

Likte at den var i sort hvitt. Det gav en ro til historien. Enormt bra skuespillprestasjon gutt og onkel. Enkel historie, men et liv med ikke enkle løsninger.

Interessant film, men kanskje mest for spesielt interesserte. Mye psykologi i forbindelse med hvordan man oppdrar og behandler barn. Hadde likt filmen bedre om den hadde vert i farger. Mye fin filmingen fra de forskjellige byene de besøker.