Festpremiere med skuespillerbesøk: There’s something in the barn

torsdag 2 nov. 2023
Festpremiere med skuespillerbesøk: There’s something in the barn

Velkommen til premiere på høstens norske julehorror-komedie 10. november, på ODEON Oslo.

Til oss kommer Hollywood-skuespiller Kiran Shah som spiller selveste Fjøsnissen! Sammen med Paul Monaghan og Stijn Keuleers.

Navnet Kiran Shah er kanskje ukjent, men vi kan love deg at du kjenner til filmene han er med i!
Etter 45-år i filmbransjen og en imponerende karriere har han etablert seg som Hollywoods minste stuntmann. Den britiske skuespilleren og stuntmannen har spilt i og medvirket på noen av tidenes største filminnspillinger, blant annet Star Wars, Ringenes Herre, Narnia og Titanic.

Kiran har jobbet med de legendariske regissørene Steven Spielberg, Ridley Scott, James Cameron og Peter Jackson. Og denne gangen, med den norske regissøren Magnus Martens.SomethingInTheBarn_SkuespillereTrondheimKino.jpg
Bilde: Trondheim Kino


Om filmen

Etter å ha arvet en gård i Gudbrandsdalen flytter en amerikansk familie til Norge for å komme nærmere røttene. En livslang drøm går i oppfyllelse.
Men mystiske ting begynner snart å skje, de er nemlig ikke de eneste som bor på gården. I mørket skjuler det seg en skapning man tidligere trodde kun tilhørte norsk folketro - selveste fjøsnissen.

Om ikke håndtert riktig, vil den lille nissen gjøre drømmen deres om til et grusomt mareritt. Reglene er tilsynelatende enkle: Ingen sterke lys, ingen høye lyder, og det aller viktigste - ikke glem å gi ham grøt på julaften!