Filmåret 2022

torsdag 17 mars 2022
Filmåret 2022

Filmåret 2022 har hatt en pangstart med blant annet Spider-Man og Batman, men vi har fortsatt mye i vente! Les om noen av de store titlene her.

The Batman (4. mars)
Sizzle-SLETTES2.png
I Matt Reeves’ THE BATMAN spiller Robert Pattinson dobbeltrollen som Gotham Citys maskerte beskytter og hans alter ego, einstøingen og milliardæren Bruce Wayne.
En seriemorder prøver å lokke Gothams kriminelle inn i et spill som raser mot urettferdighetene der de oppstår. Men i Batmans mørke silhuett er det et gjennomtrengende blikk som metodisk ødelegger spillet for underverdenen.

Link til filmen

Morbius (1. April)
Sizzle-SLETTES7.png
Biokjemikeren Michael Morbius prøver å kurere en sjelden blodsykdom i seg selv, men han ender opp med å infisere seg med en form for vampyrisme i stedet.

Link til filmen

Sonic 2 (1. April)
Sizzle-SLETTES8.png
Sonic har slått seg ned i Green Hills og ivrer etter å bevise at han har det som trengs for å være en ekte helt. Muligheten byr seg når Dr. Robotnik dukker opp igjen med sin nye partner, Knuckles, i jakten på en smaragd med krefter som kan ødelegge sivilisasjoner. Sonic får sin egen medspiller i Tails, og sammen legger de ut på en verdensomspennende reise for å finne edelsteinen før den havner i feil hender.
Fra skaperne bak The Fast and the Furious og Deadpool.

Link til filmen

Humlesnurrs Hemmeligheter (8. April)
Sizzle-SLETTES14.png
Professor Albus Dumbledore vet at den mektige og mørke trollmannen Gellert Grindelwald er i ferd med å ta kontroll over trollmannsverdenen.
Ute av stand til å stoppe ham på egen hånd, overlater han den magiske zoologen Newt Scamander oppgaven med å lede en gruppe modige trollmenn, hekser og en fryktløs smugler på et farlig oppdrag. De møter gamle og nye monstre og kolliderer med Grindelwalds voksende gruppe følgere.
Men med høye innsatser, hvor lenge kan Humlesnurr stå på?

Link til filmen

Downtown Abbey: A new era (29. April)
Sizzle-SLETTES1.png
Endelig kommer fortsettelsen på suksessen fra 2019! Vi befinner oss i slutten av 1920-årene, og store ting skjer både på og utenfor godset.
De kjente og kjære karakterene returnerer i Downton Abbey: En ny æra, og i tillegg introduseres nye karakterer gestaltet av Dominic West, Laura Haddock, Hugh Dancy og Nathalie Baye.

Link til filmen

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (4. Mai)
Sizzle-SLETTES6.png
Doctor Strange in the Multiverse of Madness fra Marvel Studios åpner multiverset og flytter grensene lenger enn noen gang før.
Reis inn i det ukjente med Doctor Strange, som ved hjelp av gamle og nye allierte, krysser underlige og farlige alternative virkeligheter i multiverset for å konfrontere en mystisk ny motstander.

Link til filmen

Top Gun: Maverick (27. Mai)
Sizzle-SLETTES3.png
Tom Cruise er tilbake i rollen som for alvor satte ham på stjernekartet; den fryktløse jagerpiloten Maverick.
Maverick er nå kaptein og flyinstruktør på Top Gun-akademiet, og må trene opp en ny generasjon av morgendagens piloter, inkludert sønnen til hans tidligere kamerat, Goose.

Link til filmen

Jurassic World: Domination (10. Juni)
Sizzle-SLETTES5.png
Det er fire år siden Isla Nublar ble tilintetgjort, og dinosaurene lever nå side om side med mennesker over hele verden. Den skjøre balansen vil utfordre og forme fremtiden - vil mennesket klare å være planetens regjerende rovdyr, nå som den deles med verdenshistoriens farligste skapninger?.

Link til filmen

Lightyear (17. Juni)
Disney og Pixars "Lightyear" som kommer på kino i 2022, er sci-fi og action-eventyret som forteller den opprinnelige historien om Buzz Lightyear - helten som er inspirasjonen til leken. Det er filmeposet om en legendarisk Romspeider som har fått generasjoner av ivrige fans. Den Annie-prisbelønte regissøren og Pixar-veteranen Angus MacLane, som i 2016 var med på regien av "Oppdrag Dory", har eneansvaret for "Lightyear", og produsent er Galyn Susman ("Toy Story – Fanget i fortiden").

Link til filmen

Minions: Rise of Gru (2022)
Minions er tilbake, og denne gangen får du se hvordan de traff sin grufulle sjef, Gru.
Gru er en stor tilhenger av en gruppe superskurker kjent som Wranglers. Han planlegger en plan for å sørge for at han blir grusom nok til å være med i gruppen.

Link til filmen

Thor: Love and Thunder (2022)
Mer informasjon kommer.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (part one) (2022)
Mer informasjon kommer.

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
Mer informasjon kommer.

Aquaman and the last kingdom (2023)
Mer informasjon kommer.