Filmer å glede seg til frem til påske!

mandag 9 jan. 2023
Filmer å glede seg til frem til påske!

Her er en liste over utvalgt filmer som kommer før påske. Stem på hvilken film du gleder deg til for sjansen til å vinne to gratisbilletter til valgfri film. Du kan stemme nederst i saken!

Babylon | Premiere 20. januar

Babylon_still_no.jpg

På midten av 20-tallet sniker Nellie LaRoy (Robbie) seg inn på en overdådig og stjernespekket fest i Los Angeles - her befinner hele A-laget i Hollywood seg, champagneføringen er høy og diverse rusmidler i pulverform står dandert i tårn på sølvskål. Nellie er en stjerne, hun er bare ikke oppdaget ennå! På samme fest finner vi Jack Conrad (Pitt), samtidens største stumfilmstjerne. Lydfilmen står for tur, og hva vil skje med karrieren hans da?

Babylon er en hyllest til filmbransjen, en tidløs historie om å drømme stort - om å være en del av noe større enn seg selv.

Billetter er allerede i salg på utvalgte kinoer!


A Man Called Otto | Premiere 20. januar

Otto_still_no.jpg

«A Man Called Otto» er en dramakomedie basert på Fredrik Backmans kritikerroste, suksessrike roman «En mann ved navn Ove», og filmen ved samme navn.
Dette er historien om Otto Anderson, en gretten gammel gubbe som ikke lenger ser meningen med livet etter tapet av kona. Helt til en livlig ung familie flytter inn i nabolaget. Otto møter sin overkvinne i rappkjeftede Marisol. Hun utfordrer ham til å se livet fra en annen side, og blir starten på et usannsynlig vennskap som snur hans verden på hodet.

The Banshees of Inisherin | Premiere 27. januar

Banshees_still_no.jpg

Handlingen foregår på en liten irsk øy der to livslange venner er på et vanskelig sted i forholdet deres når en av dem ikke lenger ønsker å være venner. Fra regissøren bak Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

The Fabelmans | Premiere 3. februar

Fabelmans_still_noi.jpg

Dette er en oppveksthistorie satt i Arizona etter 2. verdenskrig. Den handler om unge Sammy Fabelman, som oppdager en sjokkerende hemmelighet som truer med å rive familien fra hverandre, og hvordan filmer kan hjelpe oss til å finne sannheten om hverandre og om oss selv.
The Fabelmans er en dypt personlig film for Steven Spielberg, sterkt inspirert av hans egen barndom og oppvekst.

Tina & Bettina 2 | Premiere 24. februar

TinaogBettina2_still_no.jpg

10 lange år er gått siden den første filmen om superduoen, og ting er ikke så supert lenger.
Tina giftet seg med en 89 -åring, som bare nekter å dø slik at hun endelig kan få arven. Bettina forsøker på sin side å holde motet oppe i et pill råttent ekteskap hvor alt hun gjør er å passe den utakknemlige mannens barn. Og nesten enda verre - ingen driver med videoblogging lenger, og etter en heftig krangel har jentene mistet kontakten med hverandre. Livet suger.

Men da det klikker for Tina på VIXEN awards, og opptaket derfra går viralt, er Tina & Bettina plutselig på alles lepper igjen.

The whale | Premiere 3. mars

Whale_still_no.jpg

I sitt store dramatiske og kritikerroste comeback spiller Brendan Fraser den ekstremt overvektige engelsklæreren Charlie, som lever helt isolert på ett rom, og kun har kontakt med pleierne som hjelper han med grunnleggende mat og stell. Da Charlie forstår at helsa begynner å svikte for alvor, forsøker han å gjenoppta kontakten med datteren som han forlot da hun bare var 8 år gammel, før det er for sent.

John Wick: Chapter 4 | Premiere 24. mars

JohnWick_still_no.jpg

John Wick oppdager endelig en mulighet til å bekjempe De Høye Herrer. Men før han kan få tilbake sin frihet, må han overvinne en ny fiende med mektige allierte over hele verden…allierte som gjør at han ikke kan stole på noe eller noen…

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves | Premiere 31. mars

DnD_still-no.jpg

En sjarmerende tyv og en gjeng tvilsomme eventyrere gjennomfører et episk ran for å hente en tapt relikvie. Ting går likevel veldig galt når de kommer på kant med feil folk. «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» bringer den rike verden og den lekende ånden til det legendariske rollespillet til kinolerretet i et morsomt og actionfylt eventyr.

Super Mario Bros. filmen | Premiere 7. april

Mario_still_no.jpg

Historien om Super Mario Brødrene og deres reise gjennom Sopperiket!

Med over 771 millioner solgte spill siden 1981 er Mario-serien tidenes bestselgende spillserie med en høy margin. Selv om du mot formodning ikke har spilt det selv, vet du hvem Super Mario er.

Vi vet ikke mye om filmen enda, men alt tyder på at dette blir et moro for både små og store!

Hvilken film gleder du deg mest til?

Trykk på knappen under for å stemme på hvilken film du gleder deg mest til. En tilfeldig vinner får to billetter de kan benytte på valgfri film til og med påskeferien. Vinneren trekkes 18. januar.
Konkurransen er avsluttet.