Fire grunner til å dra på kino i vinterferien

tirsdag 23 feb. 2021
Fire grunner til å dra på kino i vinterferien

Vinterferien er i full gang over store deler av landet, og med de første vårtegnene på plass, er kino et perfekt alternativ da skiløypene har begynt å takke for seg. Her er fire grunner til å dra på kino i vinterferien:

1. Opplevelser for store og små

BienMaja.jpg

Etter at sølepyttene i nærområdet er plasket i filler, finnes det én aktivitet som hele familien kan enes om: Kino. Og kinoprogrammet bugner på gode alternativer som både barn og voksne vil ha glede av. Først ut har vi den nye familiefavorriten Bien Maja og det gylne egget, en sjarmbombe med humor og hjerte av gull.

Det er også et kjærlig gjensyn med TV-stjernen Lassie. Lassie kommer hjem er en underholdene moralpreken som treffer alle de riktige notene, og som gjør at både store og små går ut av salen litt klokere. Perfekt for dere som leter etter feel-good i salen når alt er litt for grått utenfor.

I tillegg viser vi også I krig med bestefar, Trolls - verdensturne, Familien Bigfoot, Pjokken i flokken og Knutsen og Ludvigsen 2 - Det Store Dyret på flere av kinoene våre. Filmer som passer for de fleste aldersgruppene, og som drar på smilebåndet fra start til slutt.

2. Wonder Woman 1984

WonderWoman1984-min.jpg

Etter at vi måtte vente litt for lenge, er endelig oppfølgeren til kinosuksessen fra 2017 på kino. Wonder Woman 1984 er en forfriskende superheltfilm og et eventyr som overgår forventningene. Sommerfølelse, action, drama, kjærlighet og en større mening - denne filmen har alt!

I tillegg til Gal Galdot i tillelrollen, vender Chris Pine og Connie Nielsen tilbake som Steve Trevor og Hippolyta. Regissør Patty Jenkins, som stod bak eneren, regisserer også denne.

Billetter til Wonder Woman 1984

3. Billie Eilish: The World's a Little Blurry

121520_Apple_Original_Billie_Eilish_Big_Image_01_big_image_post.jpg.large_2x.jpg

Man kan trygt si at Billie Elish er et navn de fleste har fått med seg, og dette er dokumentaren fansen må få med seg!

Den prisbelønte regissøren R.J. Cutlers dokumentar gir et intimt innblikk i livet til den ekstraordinære tenåringen Billie Eilish. Følg henne på turné, på scenen og hjemme hos familien, mens hun spiller inn et debutalbum som kommer til å snu opp ned på alt.

Billetter til Billie Eilish: The World's a Little Blurry

4. Gjensyn, spenning og action

MissionClassic.jpg

Selv om vinterferien ofte føles som barnas ferie, så er det flere filmer som byr på litt mer spenning og action.

På flere av kinoene våre har vi et lite gjensyn med actionman Tom Cruise, og i Mission Impossible: Fallout kan du se hele teamet krangle seg gjennom internasjonale kriser og norsk natur.

Liam Neeson er også tilbake i The Marksman, hvor han spiller den usedvanlige vanlige rancheren Jim, som etter uforutsette vendinger ender opp i splid med den meksikanske kartelet og må beskytte en ung gutt fra en verden ingen ønsker kontakt med.

Den største forbrytelsen fortjener også en plass her. En storslått og dramatisk film som følger familien Braude, en vanlig norsk arbeiderfamilie som inntil disse skjebnesvangre dagene hadde levd sine liv i trygghet på Grünerløkka. Der levde de med sine drømmer for livet og ambisjoner for fremtiden, men fikk sin skjebne beseglet av det faktum at de var jøder.

Ha en flott ferie, så ses vi i kinomørket!