Forhåndsvisning torsdag 14. november

torsdag 7 nov. 2019
Forhåndsvisning torsdag 14. november

Velkommen til årets første forhåndsvisning for medlemmer - torsdag 14. november!

Billetter kan hentes ut fra fredag 8.november kl. 17:00 på utvalgte ODEON kinoer

Torsdag 14. november kl. 19:30 forhåndsviser vi en kommende storfilm på ODEON Oslo. Medlemsvisningen er hemmelig, eksklusiv og gratis for alle ODEON-medlemmer. Billetter kan hentes fra fredag 8. november kl. 17:00, på utvalgte ODEON kinoer. Det er førstemann til mølla med opptil to billetter per medlem, og VIP-stoler deles ut først.

Du er herved invitert inn i det ukjente, og til en kino-opplevelse der du ikke vet hvilken film vi viser før du sitter i salen. En film som er hemmeligstemplet hos oss er alltid en forhåndsvisning, alltid en film vi vil gi fem stjerner, og aldri en skrekkfilm. Kuratoren vår garanterer at det er en film som vil plassere deg på kanten av setet.

BilletterNyhet2.jpg

Slik får du billetter!

Billettene kan hentes fra fredag 8. november, kl. 17:00. På ODEON Oslo er billettslipp i Oscars Bar, som ligger i andre etasje. Det er kun gyldige medlemmer som kan hente ut billetter, og deltakere må være fylt 15 år for å være med på visningen.

Billetter kan hentes ut på disse stedene; ODEON Lillestrøm, Oslo, Sandvika og Ski, men visningen er kun på ODEON Oslo.

Det er maks to billetter per medlem og det er førstemann til mølla. Det er ikke mulig å hente ut billetter før kl 17:00, men du kan møte opp tidligere for å stille deg i kø. Det er mulig å hente ut billetter så lenge vi har ledige seter.

Vi setter pris på om du har medlemskode (eller medlemsnummer og legitimasjon) klart i kassen. Antall plasser er begrenset, og det er som sagt førstemann til mølla. Hvis du deltar på en forhåndsvisning på ODEON Kino, kan du bli fotografert eller filmet på stedet.

Om du ikke kan hente ut billetter selv:

Det er mulig å sende noen som skal hente ut billettene for deg, men budet kan kun hente ut for ett medlem. Med andre ord kan budet bare hente ut billetter for deg, men ikke til seg selv eller andre medlemmer.

Hvis noen skal hente ut billetter for deg, så må budet presentere sitt eget og medlemmets legitimasjon, samt medlemmets medlemkode (6 tegn).

IMAXSalComp.jpg

Noen ting vi kan avsløre nå...

Forhåndsvisningen er som sagt hemmelig denne runden, men det er noen ting vi kan avsløre allerede nå!

  • Forhåndsvisningen 14. november er i IMAX

  • Filmens lengde er mellom 120 og 180 minutter

  • Det blir egne medlemspriser i Oscars Bar

  • Oscars Bar har alle rettigheter i salen under visningen

Meld deg på Facebook-arrangementet her!

Vi gleder oss til første forhåndsvisning, og vi håper å se deg der!

ODEON-teamet