Førpremiere og tilbakemeldinger fra medlemmer!

fredag 17 juni 2022
Førpremiere og tilbakemeldinger fra medlemmer!

Denne helgen har vi førpremiere på den kritikerroste film The Black Phone! I går forhåndsviste vi filmen for over 500 ivrige ODEON-medlemmer, og nedenfor kan du lese det de hadde å si om filmen.

Spoiler-alert: Denne filmen var populær blant medlemmene

Førpremiere denne helgen!

TBP_still11.jpg

The Black Phone er en ubehagelig og spennende grøsser, med en fantastisk ugjenkjennelig Ethan Hawke i en sentral rolle.

På 1970-tallet forsvinner fem barn fra en småby i Colorado. Alt etterforskerne har å jobbe med er observasjoner av en svart varebil og svarte ballonger. Finney Shaw blir kidnapperens sjette offer, og holdes fanget i en lydisolert kjeller. Rommets eneste gjenstand er en vegghengt, gammel telefon med ødelagt ledning.

Når den likevel begynner å ringe, oppdager Finney at stemmene han hører kan være nøkkelen ut av fangenskapet.


Dette syntes ODEON-medlemmene om The Black Phone

TBP_still2.jpg

Torsdag 16. juni toget det inn over 500 heldige medlemmer inn på ODEON-kinoer over hele landet. Alle visningene var fullstendig utsolgt, og det stod en rykende varm medium popkornmeny ventende på dem.

Vi er alltid spente på å høre hva medlemmene våre tenker om filmene vi viser, og denne gangen var vi ekstra spente - siden dette var vår første skrekkfilm.

Kort tid etter filmen var ferdig begynte tilbakemeldingene å renne inn med en klar tale - dette er en skrekk/thriller av høy kvalitetet med flere fantastiske prestasjoner. Blant annet stikker Ethan Hawke seg frem her.

Alea jacta est..

The Black Phone fikk en imponerende 4.6 i gjennomsnittelig terningkast, og hele 78% ønsket å anbefale filmen videre. Det var tydelig at noen syntes filmen var skummlere enn andre, blant annet var det en som hoppet i stolen flere ganger. Samtidig var censusen at det i større grad var en nervepirrende kinoopplevelse, enn direkte skummel.

Du kan trygt anbefale denne til flere enn skrekkfolket alene!

Her er noen av anmeldelse som ble sendt inn:

En film jeg likte veldig godt, spennende, med klipp der du skvetter i stolen. Vil si det har vært mer en thriller en grøss. Anbefales.

Spennende grøsser basert på et ekkelt tema, men som tok en spennende vri og ga bra spenning, gåsehud faktor og gjorde det til en underholdende film og se på!

En film med nerve hele veien. Akkurat nok til at du sitter på nåler og venter, venter, venter.. og skvetter. Perfekt for deg som ikke trenger mengder av blod og effekter for å bli underholdt. Og skremt.

Annerledes skrekkfilm, beste på lenge!

Det gikk maks 5 minutter før det smalt rett inn i den spennende delen av storyen , mange gode skuespillere blant de yngre som gjorde filmen veldig bra. Spennende fra start til slutt.

Nervepirrende horror rett og slett. Ikke direkte skummel, men likevel klarer man ikke å la være å følge med. Spenningen opprettholdes fra start til siste slutt. Vil anbefale The Black Phone!

Fantastisk presentasjon av de unge skuespillere! Bra film som holdt en engasjert gjennom hele historien.


Det lønner seg å gå mye på kino. Plutselig fikk jeg en medium popcornmeny med 0.5cola og billetter til The Black phone av Odeon. Trodde jeg skulle se en skrekkfilm, men dette var heller en velskrevet thriller, bedre enn Stephen King på 70-tallet, med glitrende prestasjoner i alle ledd. Original, flott tidskoloritt, og lekkert laget. Til og med «Breathe» av Pink Floyd satt som en kule. Og noe av det beste med slike skumle filmer er at de sjeldent er over to timer. Denne klokket inn på fine 107 min. 9/10 Kino.

Spennings thriller av ypperste kvalitet . True detective møter Stranger Things.

En merkbar dyster thriller som kryper under huden og får deg til å kjenne en intens spenning. Ethan Hawke i en intens rolletolkning, og kudos til de unge skuespillerne! Anbefales…..om du tørr……


Hoppet i stolen 4 ganger

Jeg synes den var kjempeskummel. Den var den værste form for skrekk for meg, aka psykologisk skrekk. Et punkt i filmen skvatt jeg slik at popkornet føyk overalt. Bra jeg satt på første rad

Veldig bra tillaget. Skjønte ikke hva som kom til å skje og ble overasket over slutten. Jumpscaresene var veldig bra, uforutsigbare og skumle. Passe mengde nervepirrende.


Vi liker når folket går for en skikkelig anmeldelse, her er en litt lengre tilbakemelding:

Ekstremt effektiv og nervepirrende skrekkfilm om et ubehagelig tema som sjeldent utforskes på film. Og siden temaet er så vanskelig og ubehagelig, krever det en særdeles dyktig regissør for å få det til å fungere. Skuespillerprestasjonene er også fabelaktige, der spesielt Madeleine McGraw og Ethan Hawke utmerker seg.

Sistnevnte som en aldeles skrekkinngytende kidnapper som gir klare, grøssende Willy Wonka/Pennywise the Clown-vibber. Alt i alt er dette en av de mest effektive og nervepirrende skrekkfilmene jeg har sett på en god stund, og jeg har sett en del. Absolutt å anbefale, men med forbehold - enkelte scener kan bli fryktelig ekle og ubehagelige, nettopp fordi de fremstår som så ekte.

Derfor fortjener skuespillerne og regissøren stor applaus for å skape så ekte og intense skuespillerprestasjoner om et særdeles alvorlig tema med kløkt og respekt.