Førpremierer for barna denne helgen!

fredag 27 jan. 2023
Førpremierer for barna denne helgen!

Denne helgen er det førpremiere på to morsomme animasjonsfilmer for barna!

Mumier på eventyr | Premiere 3. februar

Mumier_still1_no.jpg


I Egypt, dypt nede i jorden, ligger det en gammel mumieby, der prinsessen Nefer og den tidligere vognføreren Thut bor. Gudene og faraoen bestemmer at de to fremmede skal gifte seg med hverandre, mot deres vilje. Thut velger derfor å gjemme den dyrebare gifteringen i en hule.

Samtidig gjennomfører Lord Silvester Carnaby en arkeologisk ekspedisjon hvor han for første gang finner noe av verdi: en egyptisk grav. Der finner han blant annet en giftering, men han forventer ikke at ringen allerede har en eier...

Når Thut oppdager at ringen er blitt stjålet, har han ikke noe annet valg enn å tre inn i menneskeverdenen og infiltrere dagens London. Med seg har han prinsesse Nefer, lillebroren Sekhem og kjælekrokodillen Croc, og sammen får de tre mumiene seg et eventyr de sent vil glemme!

Vises ikke på ODEON Stavanger og Sandnes

Magiske Maurits og hans gløgge gnagere | Premiere 17. februar

Maurits_still1_no.jpg


Maurits er en gatesmart katt, og sammen med fløytespilleren Knut og en gjeng kloke, velutdannede rotter har han pønsket ut en smart måte å narre penger fra mennesker på.

Men når Maurits og gnagerne kommer til den avsidesliggende landsbyen Bad Blintz, går den lille svindelen deres i vasken. For her spiller noen en annen melodi. En mørk og skyggefull melodi. Her er det nemlig noe svært mystisk som venter på dem… Men Maurits er en skikkelig luring, og han har definitivt noen flere ess i ermet.

Basert på den klassiske romanen av Terry Pratchett.