Full dekning leverte for ODEON-medlemmene!

onsdag 16 feb. 2022
Full dekning leverte for ODEON-medlemmene!

Tirsdag 15. februar var det duket for en eksklusiv forhåndsvisning for medlemmer av den snart premiereklare filmen Full dekning , og for mange av dem leverte filmen så til de grader!

Filmen følger det årlige viltselskapet til en god vennegjeng, og den utforutsette retningen kvelden utvikler seg i. Hvite løgner, mørke hemmeligheter og oransje vin. Alt skal på bordet. Klare for en tragikomedie og relasjonsfortelling for den digitale tidsalderen, satte medlemmene seg i salen.

Kort tid etter at filmen var ferdig rant det inn med tilbakemeldinger fra de heldige medlemmene - Full dekning er en film du MÅ få med deg!

Rundt 400 medlemmer ga sine anbefalinger og terningkast, og filmen landet på solide terningkast 5. Hele 94% ville anbefale filmen videre! Det betyr at du med god margin kan anbefale denne filmen til familie og venner uten å bomme.

Nedenfor kan du lese noen av kommentarene fra medlemmene. Om du allerede er overbevist er det bare å glede seg til premieredatoen 25. feburar.

Full-dekning.jpeg

Tilbakemeldinger:

Lo flere ganger i løpet av filmen! Det er ikke ofte. Veldig underholdende.

Veldig morsom og original film. Humor og handling som nok passer best for voksne. Bør sees!

Aldri hørt så mye latter i en kinosal!!

Topp norsk film her er det bare å gjemme telefonen ??

Utrolig morsom film. Har aldri ledd så mye??

Det beste jeg sett på lang tid, vi lo så vi gråt. Alvorlige stunder blandet med mye humor.
Mye bedre enn forventet! Virkelig bra skuespill med akkurat den riktige balansen mellom latter, flaue pute-øyeblikk og sårhet & råskap. Likte også temaene som ble tatt opp. Og stilig med den alternative slutten!

Fin variasjon fra gripende til gisp og latter. Fantastiske skuespillerprestasjoner. Rett og slett norsk film på sitt beste. ????

Festlig film basert på morsom ide. Full av gode kommentarer og holdt farten gjennom hele filmen. Anbefales!

En film som spiller på alle følelser, ikke kjedelig et eneste sekund.

Lenge siden jeg har ledd så mye. Tisset nesten på meg!

Uformelt vittig film. Nyansert humor som treffer ungdom likeså som den treffer folk forbi midtlivskrisen. Perfekt underholding for en kveld med partner eller venn.

Herlig aktuell komedie med varme og gode rolletolkninger! Det gnistrer spesielt av samspillet mellom Kittelsen og Harr, og Røise gjør gull ut av sin rolle! Denne anbefales på det sterkeste!

En film som er både lattervekkende, rørende, pinlig og spennende! Interessant historie med gjenkjennbare øyeblikk. Dyktige og gode skuespillere, som passer godt i rollene sine. Vi lo masse og koste oss med denne kinoopplevelsen!

Troverdige skuespillere, god designet sett og et stødig manus gjør denne filmen til svært god underholdning. Man både ler og føler alvoret med hovedrollene i det som ser ut som deres verste middagsselskap noen gang.