Halloween er ikke avlyst – dette skjer på kino!

onsdag 21 okt. 2020
Halloween er ikke avlyst – dette skjer på kino!

På kino blir det masse knask og skrekkelig god stemning i halloween-helgen. Her er hele familiens kinoprogram.

Det er nok mange småtroll som er lei seg for at de ikke får gå rundt og banke på dører og samle smågodt denne høytiden. Men halloween er ikke avlyst!

Om det blir dårlig med knep, kan dere ordne desto mer knask – og ha en skrekkelig kul kveld på kino. Her kan dere samle familie og venner i trygge omgivelser, der smittevernet (og halloween-stemningen!) er godt ivaretatt.

For de voksne er det massevis av gamle og nye skrekkfilmer å velge mellom, som du kan lese mer om i en egen guide. Her følger noen nifst gode tips til hva hele familien kan se på kino i halloween-helgen.

FullstendigKnapp.jpg

02-The-Addams-Family-1.jpg

Billetter til Familien Addams
DenVesleVampyren.png

Reprise: Den vesle vampyren!

De fleste vampyrfilmer er ikke det helt store å vise til barna... men det finnes heldigvis noen unntak.

Et av dem er Den vesle vampyren. Denne animerte familiefilmen hadde norgespremiere på denne tiden i fjor, men vi henter den frem igjen til årets nifseste høytid. Filmen er basert på barnebøkene med samme navn.

Den handler om ni år gamle Anton, som blir venn med Rudolf og lillesøsteren hans, Anna – som viser seg å være vampyrer. Antons foreldre tror bare at de nye vennene er glad i å kle seg ut. Men det hele blir brått mer alvorlig når en vampyrjeger kommer på sporet av dem.

Billetter til Den vesle vampyren

KnutsenogLudvigsen-min.jpg

Fortsatt på kino: Knutsen & Ludvigsen 2 – Det store dyret

Foreldre som selv vokste opp med Knutsen & Ludvigsen har muligheten til å introdusere barna sine for dette radarparets absurde og fornøyelige univers, med den knallgode og kinoaktuelle Knutsen & Ludvigsen 2 – Det store dyret.

Filmen er en av årets store kinosuksesser. Har du ennå ikke sett den, eller trenger en unnskyldning for å se den på nytt, er halloween-helgen en perfekt anledning til å dra på kino for en gøyal og minneverdig filmopplevelse.

Billetter til Knutsen & Ludvigsen 2 – Det store dyret

Trolls2-min.jpg

Fortsatt på kino: Trolls – Verdensturné

En annen av høstens store familiefilmer, der du og barna kommer til å gå og nynne på sangene i lang tid etterpå, er Trolls – Verdensturné. Setter barna håret rett til værs som et av trollene i filmen, har dere også et godt utgangspunkt for helgens halloween-bekledning!

I denne oppfølgeren til suksessen «Trolls», må ulike trollstammer med forskjellige musikkstiler forene krefter i møte med en felles utfordrer.

Alle filmene du kan ta med dine egne små halloween-troll og se på kino, ser du på odeonkino.no.

Billetter til *Trolls - Verdensturné
*