Halloween-helg på kino!

onsdag 27 okt. 2021
Halloween-helg på kino!

På kino blir det masse knask og skrekkelig god stemning i halloween-helgen. Her er helgens Halloween-program!

Nok en gang skal publikum på kino for å la seg skremme, eller i hvert fall kjenne pulsen øke litt. Det er flere Halloween-filmer å velge mellom denne helgen, blant annet kan du se den kommende Edgar Wright-filmen Last Night in Soho før alle andre

FØRPREMIERE: Last Night in Soho

LNIS_HW_Web.jpg

Psykologisk thriller fra Edgar Wright, med Queen's Gambit-stjernen Anya Taylor-Joy og JoJo Rabbits Thomasin McKenzie i hovedrollene!

Unge Eloise flytter til London som aspirerende motedesigner. Hun finner seg et rom til leie, og starter sitt første semester på en prestisjefylt designskole. På mystisk vis finner Eloise en inngang til å reise tilbake til 60-tallet, en periode hun er lidenskapelig opptatt av.

Hun ser et ikonisk London gjennom øynene til en ung artist, men oppdager at epoken ikke var så glamorøs som hun så for seg.

Bestill billetter her

Halloween Kills

HWK_HW_Web.jpg

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) fortsetter kampen mot Michael Myers i denne spennende fortsettelsen av Halloween-filmserien.

Laurie , datteren Karen (Judy Greer) og barnebarnet Allyson (Andi Matichak) har akkurat forlatt den bestialske morderen Michael Myers i en brennende kjeller. Laurie hastes til sykehuset, i god tro om at hun en gang for alle har tatt knekken på sitt livs demon. Men Michael er ikke tilintetgjort denne gangen heller, og blodbadet hans fortsetter.

Strode-familien rekrutterer andre overlevende og innbyggere i byen Haddonfield for å jakte ned Myers en siste gang. Folket er i harnisk, og beskjeden er klar: ondskapen skal dø!

Bestill billetter her

Antlers

Antlers_HW_Web.jpg

Overnaturlig forbannelse.

En småbylærer i Orgeon (Keri Russel) og hennes bror (Jesse Plemons), den lokale sheriffen, oppdager at en ung elev (Jeremy T.Thomas) bærer på en mørk hemmelighet med fryktelige konsekvenser.

Bestill billetter her

Familien Addams 2

Adams_HW_Web.jpg

Familien Addams roter seg opp i flere sprø eventyr og blir involvert i morsomme konflikter med alle slags mistenkelige karakterer.

Den kjente og kjære nifse familien er tilbake i den animerte komedie-oppfølgeren Familien Addams 2. Morticia og Gomez er fortvilet over at barna deres vokser opp, hopper over familiemiddager og blir totalt oppslukt av "skrik-tid".

For å gjenopprette samholdet bestemmer de seg for å stappe Wednesday, Pugsley, onkel Fester og staben inn i sin hjemsøkte bobil og dra ut på en siste, elendig familieferie.

Bestill billetter her

Førpremiere:The Boy behind the door

TBBTD_HW_Web.jpg

Den eneste veien er ut er sammen..

De 12-årige vennene, Bobby og Kevin, kidnappes mens de spiller ball i den lokale parken. Bobby våkner med hendene bakbundet i bagasjerommet på en bil, men han lykkes etter mye strev å brekke opp låsen og flykte fra fangenskapet. På vei vekk hører han plutselig vennens fryktelige skrik fra det øde huset hvor de befinner seg. Og den vettskremte Bobby bestemmer seg for å snu og befri sin bestevenn – koste hva det vil

En intens og uhyggelig spennende debut av regissørparet David Charbonier og Justin Powell, som med sin kompromissløshet har begeistret og skremt anmeldere verden over – Noe som avspeiler seg hos på Rotten Tomatoes, hvor filmen p.t. scorer 97%, mens den på IMDB lander på 7.7/10 - en imponerende score for en horrorfilm.

Bestill billetter her