Halv pris på alle filmer 13. juni!

mandag 10 juni 2024
Halv pris på alle filmer 13. juni!

13. juni kan du se film til halv pris på ODEON kino!

Rabatten får du når du kjøper dine billetter på nett til og med 12. juni og gjelder for alle våre kinoer.

Du kan bare ta del av tilbudet når du kjøper billetter på odeonkino.no eller i appen før 12. juni kl 23:59. Rabatten gjelder på billettens ordinære pris, inkluderer ikke eventuelle stol-tillegg og kan ikke kombineres med andre tilbud.Her kommer tre forslag på filmer verdt å få med seg til halv pris på torsdag 13. juni!


innsidenut_still.jpg


Innsiden Ut 2 - Førpremiere

Riley har nylig blitt tenåring, og hovedkvarteret går derfor gjennom en overraskende ombygging som skal gjøre plass til noe helt uventet: nye følelser! Glede, Sorg, Sinne, Frykt og Avsky, som lenge har styrt driften på en tilsynelatende vellykket måte, er litt usikre på hva de tenker når Angst dukker opp. Og det ser ut som at hun ikke kommer alene.

Det er kun en visning på norsk og en visning på original tale av Innsiden Ut 2!


badboys4_still.jpg


Bad Boys: Ride or Die

Denne sommeren er hele verdens favoritt-Bad Boys tilbake med sin ikoniske mix av halsbrekkende action og rå humor, men denne gangen med en twist: Miami's beste er på rømmen.


Frusiosa_still.jpg


Furiosa: A Mad Max Saga

Anya Taylor-Joy og Chris Hemsworth spiller hovedrollene i George Millers «Furiosa: A Mad Max Saga», den etterlengtede returen til den ikoniske, dystopiske verdenen Miller skapte med de banebrytende «Mad Max»-filmene for mer enn 30 år siden.