Halv pris på alle filmer 16. mai!

mandag 13 mai 2024
Halv pris på alle filmer 16. mai!

16. mai kan du se film til halv pris på ODEON kino!

Rabatten får du når du kjøper dine billetter på nett til og med 15. mai og gjelder for alle våre kinoer.

Du kan bare ta del av tilbudet når du kjøper billetter på odeonkino.no eller i appen før 15. mai kl 23:59. Rabatten gjelder på billettens ordinære pris, inkluderer ikke eventuelle stol-tillegg og kan ikke kombineres med andre tilbud.Her kommer tre forslag på filmer verdt å få med seg til halv pris på torsdag 16. mai!


garfieldmovie_digitalplakat_1920x1080_NO.jpg


Pusur-filmen

Pusur den verdenskjente, mandagshatende og lasagnelskende innendørskatten er i ferd med å ha et vilt utendørs-eventyr! Etter en uventet gjenforening med sin far - den rufsete gatekatten Vic - blir Pusur og hans hundevenn Jølle tvunget fra deres perfekte og bortskjemte liv til å bli med Vic på en morsom og risikofylt aksjon.


KPA_Payoff_Poster_1920x1080px_NO.jpg


Kingdom of the Planet of the Apes

Mange apesamfunn har vokst fram etter at Ceasar brakte dem til en oase, mens menneskene har blitt fordrevet. Noen apegrupper har aldri hørt om Cæsar, mens andre har forvrengt læren hans for å bygge spirende imperier. En ung ape ved navn Noah begynner veien mot frihet etter at klanen hans blir tatt av apelederen Proximus Ceasar, som slavebinder andre klaner i jakten på menneskelig teknologi. Noa begynner å stille spørsmål ved apenes tilværelse etter å ha møtt en ung kvinne som viser seg å holde hemmeligheter om menneskelig teknologi og være nøkkelen til det Proximus Ceasar leter etter.


NO_CHLNGRS_WMO_FEATURED_IMAGE_MAIN_1920x1080_INTL.jpg


Challengers

Tashi Duncan, en tidligere tennisproff som er like kompromissløs utenfor banen som hun var på den. Hun er gift med en mesterspiller som plutselig sliter med å vinne kamper, men når Tashi prøver å snu motgang til medgang, møter de på den avdanka Patrick - som er hennes eks, og mannens tidligere bestekompis. Når fortid møter nåtid, og spenningen er på sitt høyeste, må Tashi finne ut hva det vil koste å ta hjem seieren.