Hva er IMAX?

torsdag 1 feb. 2018
Hva er IMAX?

IMAX er en fantastisk måte å oppleve film. Det vanvittig store lerretet fyller nesten hele synsfeltet med krystallklare bilder – som er lyssterke også i 3D. Lyden er enorm. Alt sammen gjør at du blir omsluttet av filmen og opplevelsen.

Kort sagt: Det er en grunn til at IMAX’ slagord er «LIVE IT».
Fra 22. mars 2018 kan du oppleve dette i Oslo. Da åpner ODEON Oslo, som blir Norges største kinosenter med 14 saler og IMAX.
Allerede nå får du kjøpt gavekort som kan brukes på den nye kinostorstuen, som bygges nord i Oslo midt mellom BI og Storo Storsenter.
Med andre ord kan du gi bort en IMAX-opplevelse til jul!
NB: Gavekortet kan også brukes på alle SF Kinoer.

• Gi en flott opplevelse i gave – kjøp kinogavekort!

Bruk gavekortet på SF Kino blir ODEON
ODEON Oslo blir den første kinoen i Norge som bærer det velkjente ODEON-navnet. ODEON-kjeden ble startet i England i 1930 og ble kjapt kjent for å tilby kvalitet og flotte omgivelser – en historie du kan lese mer om her.
Tidligere i år ble SF Kino del av ODEON, som på sin side er eid av amerikanske AMC Theaters. Mens den nye kinostorstuen i Oslo er først ut, vil også alle andre SF Kinoer bli ODEON-kinoer etter hvert.
Det betyr at alle SF Kino-gavekort kan brukes på ODEON-kinoer i Norge (og vice versa). Du velger selv hvilket beløp du vil laste inn på kortet, og dette kan brukes på kinobilletter, popcorn, brus, godteri eller det du ellers måtte ønske på kinoen.

Toppmoderne kinosenter
Ambisjonen med ODEON Oslo er at kinoen skal høyne lista for hva du kan forvente av et moderne kinosenter.
IMAX-salen blir den største av totalt 14 saler. Kinoen får blant annet også en egen VIP-sal i tilknytning til en innbydende lounge og bar.
Totalt 250 av kinoens stoler er amerikansk-produserte reclinere med setevarme, eget bord og muligheten til å lene seg godt tilbake og nyte filmen.
Kinoen bygges mellom t-banestoppene i Nydalen og Storo, og har i tillegg trikk, buss og bysykkel like i nærheten.
Med et kinogavekort under juletreet, gir du noen en veldig god grunn til å glede seg.

• Gi en flott opplevelse i gave – kjøp kinogavekort!

NB: Toppbildet viser ikke ODEON Oslo, men IMAX-kinoen Filmstaden Scandinavia i Stockholm.