Hvem er karakterene i Birds of Prey?

torsdag 30 jan. 2020
  • Olle Östlund
Hvem er karakterene i Birds of Prey?

Glem Suicide Squad. Det er en ny gjeng i Gotham City. Men hvem er hvem i Harley Quinns nye bande Birds of Prey? ODEON har svaret!

Etter hendelsene i "Suicide Squad" har Margot Robbies karismatiske karakter Harley Quinn dumpet det kriminelle geniet Joker for en solokarriere i kaos og ødeleggelse. På sine reiser gjennom Gotham City blir hun med i en gruppe likesinnede kvinner som, akkurat som Quinn, er på jakt etter frigjøring.

Men er de helter? Eller er de skurker? I forkant av premieren på "Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn", tar vi en titt på nøkkelfigurene i Harley Quinns nye gjeng.

Harleyquinn-bilde-news.jpg

Margot Robbie er Harley Quinn

Vi starter med kvintettens ledestjerne og Gothams antihelt nummer en (med ekstra alt!). Margot Robbies rollefigur Harley Quinn stjal virkelig showet i 2016s "Suicide Squad" med sin uforutsigbare personlighet kombinert med en sterk karisma. Australske Robbie er tilbake i rollen i "Birds of Prey". I filmen leder Harley Quinn sine "rovfugler" når de provoserer Ewan McGregors narsissistiske og brutale skurk Roman Sionis a.k.a. Black Mask, etter hans brudd med Jokeren.

Blackcanary-bilde-news.jpg

Jurnee Smollett-Bell er Black Canary

Dinah Drake a.k.a. Black Canary er en pensjonert politibetjent som jobber som sanger i Roman Sionis (Ewan McGregor) klubb når publikum møter henne for første gang. Street fight-ferdighetene og den øredøvende stemmen hennes er nyttige når hun blir rekruttert til Birds of Prey. Jurnee Smollett-Bell, som tidligere har vært sett i HBO-seriene "True Blood" og "Saturday Night Live", gjør rollen som Black Canary.

Huntress-bilde-news.jpg

Mary Elizabeth Winstead er Huntress

Etter at mafiadatteren Helena Bertinelli er vitne til drapet på foreldrene, tar hun et alias som Huntress og sverger en ed om å drepe alle rivaliserende gangstere som kommer i hennes vei. Skuespillerinnen Mary Elizabeth Winstead er satt opp mot kjæresten Ewan McGregor i filmen, og spørsmålet er om forholdet overlever denne prøvelsen? Vi får se når jaktsesongen i Gotham starter 7. februar!

Reneemontoya-bilde-news.jpg

Rosie Perez er Renée Montoya

Renée Montoya er en tidligere politibetjent som forlot sin stilling hos Gotham City Police Department etter at hun ble forpestet av den utbredte korrupsjonen. Den hardnakkede eks-konstabelen har en høne å plukke med Roman Sionis / Black Mask og ser sjansen til å beseire ham når Harley Quinn begynner å røre i underverdenens lapskaus.

Cassandracain-bilde-news.jpg

Ella Jay Basco er Cassandra Cain

Cassandra Cain befinner seg i sentrum av begivenhetene etter å ha stjålet en verdifull diamant fra Black Mask. Men "Cass" kan ta vare på seg selv! Hun er praktisk talt oppdratt til å bli den perfekte morderen, siden hun er datter av to leiemordere. Men sammen er de sterkere, og Cain får støtte av Quinn og co mot Black Mask.

Den utrolige utgivelsen signert av de fem Femme Fatale Deluxe-damene begynner 7. februar når "Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn" har kinopremiere.