Møt filmkunstneren: DISCO mandag 14.10. kl. 18:30

søndag 11 aug. 2019
Møt filmkunstneren: DISCO mandag 14.10. kl. 18:30

Vi starter et nytt konsept i oktober som vi har valgt å kalle "Møt filmkunstneren". Her inviterer vi skuespillere og filmskapere til en samtale i etterkant av filmvisning. Vi er stolte over at det er den nye norske filmen DISCO som er første film ut, og det er regissør Jorunn Myklebust Syversen som kommer for å snakke om filmen sammen med filmekspert Kalle Løchen.

Program for kvelden:
18:30 - Visningen av DISCO
20:15 - Samtale med regissør Jorunn Myklebust Syversen og Kalle Løchen. Ca 30 minutter med spørsmål fra salen på slutten.

Info om DISCO:
I DISCO gjør Josefine Frida en uvanlig sterk spillefilmdebut i rollen som Mirjam. I andre roller finner vi Nicolai Cleve Broch, Kjærsti Odden Skjeldal, Andrea Bræin Hovig og Espen Klouman Høiner.

DISCO er den andre spillefilmen til regissør og manusforfatter Jorunn Myklebust Syversen. Hennes første film HOGGEREN (2017) ble nominert til to Amanda-priser og hyllet av norske filmkritikere.

DISCO er valgt ut til to av verdens viktigste filmfestivaler. I september får den verdenspremiere ved filmfestivalen i Toronto, før den får europeisk premiere i New Directors-konkurranseprogrammet til San Sebastian filmfestival. I Norge skal filmen vises ved filmfestivalen i Bergen før kinopremieren 4. oktober.