Nattebarn - førpremiere med regissørbesøk I Stavanger

torsdag 9 sep. 2021
Nattebarn - førpremiere med regissørbesøk I Stavanger

Indie Film og Odeon kino inviterer til eksklusiv førpremiere av NATTEBARN på Odeon Stavanger onsdag 15. september kl.18:00. Etter visningen blir det samtale med regissører!

NATTEBARN, som pressen spår til å bli "FILMHØSTENS STORE HØYDEPUNKT", kommer på kino over hele landet fra 24. september.
Også filmens kampanje #deldritten engasjerer. På TikTok har NATTEBARN fått over 600 000 views og hundrevis kommentarer!

Klikk her for billetter

OM NATTEBARN
Hva gjør man når det er så mye kaos i hodet at man ikke lenger ønsker å leve? Petter valgte å lage film sammen med bestekompisen Sverre, og debuterer med en intens film om egen psykisk lidelse.

Da Petter (24) stod på broen i Lofoten og skulle hoppe for gjøre slutt på livet, løp det mange tanker og følelser gjennom kropp og hode. Aller sterkest var skamfølelsen og angsten. Denne gangen kom politi og ambulanse i tide, men tiltrekningen mot å ta sitt eget liv har Petter kjent mange ganger.
I et forsøk på å gjøre livet til Petter bedre, foreslår kompisen Sverre at de skal lage en film om hvordan Petter og andre på hans alder lever med angst og psykisk lidelse. De tar med seg kamera ut i Oslos natteliv og begynner å filme. De vil møte folk som sliter.
Regissørenes fortellerstil er personlig, direkte og ærlig, og med en sjelden råhet.
Underholdningsverdien er svært høy, med et høyt tempo, humor, sex, drugs & rock n’ roll, rørende, intime scener og kreative metoder å uttrykke seg på. Som publikummer blir man grepet av Sverres innsats for å hjelpe kompisen, og fascinert over metoden han og Petter har valgt for å holde Petter unna de destruktive tankene sine.