Nyheter fra filmverdenen: Uke 10

tirsdag 9 mars 2021
Nyheter fra filmverdenen: Uke 10

Denne uken tar vi en nærmere titt på den neste Spider-Man-filmen, en Golden Globe-vinner og Joaquin Phoenix sin neste rolle!

TransparentDivider2.png

Nå er det offisielt! Den kommende Spider-man-filmen skal hete "Spider-Man: No Way Home". Tom Holland og Zendaya prøvde å villede fans med noen falske titler på sosiale medier, titler som "Home Slice", "Home-Wrecker" og "Phone Home".

De tre forslagene viste seg å være falske nyheter, og det er "No Way Home" som er den offisielle tittelen. Vi har i tillegg fått tak i de første stillbildene:

SpiderBild1_hero.jpg

SpiderBild2_hero.jpg

SpiderBild3_hero.jpg

Tittelen er sannsynligvis en fin pekepinne på hva Peter skal gjennom i den nye filmen. Etter hva som ble avslørt i den siste filmen, vil vi nok møte en Spider-Man på flukt. Det rapporteres også om at filmens handling vil foregå i og ta for seg parallele univers!

TransparentDivider2.png

Golden Globe-vinneren "Minari"

Minari.jpg

Beste fremmedspråklige film er en kategori som har vokst de siste året, mye takket være "Roma" og "Parasitt", som vant de to forrige rundene.

I år var det "Minari" som tok med seg statuetten hjem, en nydelig film om kultur, tilhørighet og familie. Filmen forteller om en koreansk-amerikansk familie som flytter til en liten gård i Arkansas på jakt etter sin egen amerikanske drøm. Familiedynamikken endres fullstendig når deres bannende, men utrolig kjærlige bestemor flytter inn sammen med dem

Filmen har norgespremiere 23. april, og traileren finner du her!

TransparentDivider2.png

Joaquin Phoenix med i "Midsommar"-regissørens nye film!

Phoenix er klar for sin første film siden han vant en velfortjent Oscar for "Joker". Filmen heter "Disappointment Blvd" og regissøres av ingen ringere enn Ari Aster, mann som gjorde et sterk inntryk i skrekkverdenen med "Hereditary" og "Midsommar".

Aster har antydet at hans neste prosjekt blir "en fire timers marerittskomedie", og bare det høres fantastisk vridd ut.

TransparentDivider2.png

I neste utgave skal vi se nærmere på skuespillerne vi tror kan bli den neste James Bond!