ODEON Medlemmene elsket Verdens verste menneske!

fredag 15 okt. 2021
ODEON Medlemmene elsket Verdens verste menneske!

Torsdag 14. oktober hadde vi en eksklusiv forhåndsvisning av den premiereklare filmen Verdens verste menneske, og de elsket filmen!

Den euforiske filmen hadde sin verdenspremiere på filmfestivalen i Cannes i juli, og fikk der strålende kritikker. Under festivalens prisutdeling mottok Renate Reinsve prisen for beste kvinnelige skuespiller. Hun ble med det den første norske skuespilleren til å vinne pris i Cannes.

I hadde vi vår egen forhåndsvisingen av filmen for over 600 heldige medlemmer, og den fikk også strålende tilbakemeldinger fra landets beste medlemmer.

Filmen fikk en haug av seksere og landet på terningkast 5

Les tilbakemeldingene nedenfor, og/eller bestill dine billetter her!

Verdensvestemenneske_Liggende_still_no.jpg

Tilbakemeldinger:

Interessant, annerledes format. Komplekst tema/manus. Flott måte å kommunisere et intelligent menneske, som ikke nødvendigvis passer inn i samfunnets krav om hvem hun er i forhold til utdanning og yrke.

Filmen handler selvsagt også om mye mer når det gjelder selvoppfattelse, søk etter identitet og tilhørighet. Opplevde Anders Danielsen Lies prestasjon som helt fantastisk.


For en film! Usedvanlig gode skuespillerprestasjoner og nydelig fremtoning! I verdensklasse!


Solid på alle mulige måter! Skuespill, regi, foto, den vakreste byen, manus! Rett og slett en opplevelse!


Et innblikk i et vanlig menneskes hverdag med problemer som alle kan relatere til, skildret på en fantastisk og ekte måte. Samtidig så viser filmen en pulserende og spennende by som er vanskelig å ikke forelske seg i.


Flott film! Virkelighetsnær og god historie som seeren lett kan kjenne seg igjen i. Dyktige skuespillere. En film med litt av alt; litt humor, alvor, tårer, drama og litt rart.


Filmen holder ikke tilbake med sterke følelser ved hjelp av like sterke skuespillerprestasjoner. Anbefales sterkt.


Filmen var helt magisk! Man ble dratt inn i et univers som viste det ekte, og sårbare ved menneskeheten. Det rå og brutale ved våre menneskelige feil, men på en nydelig måte.


En filmteknisk vakker film. Reinsve viser en enorm følelsesmessig bredde og har et nydeli samspill med Danielsen Lie.

Julie er en usympatisk karakter som samtidig er lett å kjenne seg igjen i. Vi er alle verdens verste menneske i like stor og liten grad som Julie. Handlingen er mindre drivende enn det kinogjengere er vant med, men det er dette som gjør at det føles ekte. Filmen gir mer følelsesmessig i tankene etter å ha sett den enn underveis i filmen.

Anbefales for den som er glad i visuell saktefilm


Altså, jeg ELSKET den! Bare se den!


En utrolig bra film! Følelsene kjennes ekte, man kan gjenkjenne seg i mange av situasjonene karakterene går gjennom, uten at det blir for tungt eller overveldende! En veldig godt balansert film med mye bra skuespill og karakterutvikling.


En ekstensiell film, får en til å tenke… Ikke bare om livet, men også livet inne i oss, tanker og å være, eller bare flyte gjennom livet. Den er nær, ren og enkel.


En fengslende fortelling med interessante ingredienser som de fleste vil kjenne seg igjen. Jordnær og filosofisk, men spennende og troverdig fortalt. Dette var bra!Lyst til å være med på neste forhåndsvisning? Meld deg inn i ODEON Medlem her