ODEON Oslo er blant de første kinoene i verden som viser ROCKETMAN!

onsdag 17 april 2019
  • Tony Fjærgård
ODEON Oslo er blant de første kinoene i verden som viser ROCKETMAN!

Dette blir en musikkfest og en sjelden mulighet før filmen har norgespremiere 29.mai.

Vi ønsker å gjøre dette til en festaften for Elton John fans og andre musikkelskere. Elton John har hatt en fantastisk karriere som startet tidlig på 60-tallet. Rocketman tar oss med tilbake til 70-tallet og viser den delen av karrieren hvor han går fra å være en ukjent pub-pianist til å bli en av verdens største legender. Det er bare å gjøre seg klar til en reise med glitter, glam og en parade med uforglemmelige låter. Taron Egerton (Kingsman) spiller Elton Johng og Dexter Fletcher (Bohemian Rhapsody) har regien.

Dette blir også en unik mulighet til å komme tett på skuespillere og kjendiser i London. Filmen vises samtidig på ODEON Leicester Square og vi kobler opp en LIVE-overføring derfra som en intro til filmvisningen. Før det vil det være vorspiel og disco-stemning i Oscar's Bar!

Program for kvelden:
19.00 - 2100 Vorspiel i Oscars Bar
2100 - 2130 Live-overføring fra premieren i London. Intervju med skuespillere og det ryktes at Elton John kommer på den røde løperen!
2130 ROCKETMAN

Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Vi har hatt en eventyrlig suksess og en fantastisk reise med Bohemian Rhapsody fra november i 2018 og langt inn i 2019. Nå gleder vi oss enormt til å være med å presentere for dere historien om livet til musikklegenden Elton John.

Kjøp billetter HER

Rocketman_newes_no.jpg