ODEON Oslo har åpnet!

fredag 21 mai 2021
ODEON Oslo har åpnet!

Endelig, Oslo. Endelig!

Det er med stor glede at vi endelig meddele at vi åpner den flotte kinoen vår fredag 28. mai! Det blir en gledens dag for hele Oslo når vi får se dere igjen, vi klarer nesten ikke vente. Vi har allerede startet arbeidet for å få alt klart til åpningsdagen. Du og dine kan være helt sikre på dette: Det er trygt å gå på kino og besøke oss.

Nederst kan du lese mer om våre tiltak for å sikre alle våre gjester og ansatte en god og trygg kinoopplevelse. Nå er det tid for filmprat!

TransparentDivider2-05px.png

Billettene er sluppet for åpningshelgen!

Raya-stills.jpg

Det stemmer, billetter er allerede i salg!

Disneys Cruella, Den største forbrytelsen, Godzilla vs. Kong, Minari, Nobody, Ninjababy, Nomadland, Roald Dahls heksene, Raya og den siste dragen, The Father - det er så mye film, Oslo! Vi kjører film gjennom hele helgen, så det er bare plukket seg ut en liten festival her.

Klikk her for å se det fullstendige kinoprogrammet vårt

TransparentDivider2-05px.png

Trygge sammen

TryggereSammenHero.jpg

Du kan kjenne deg helt trygg hos oss. Sikkerheten til gjester og ansatte er vår høyeste prioritet.

Vi har allerede innført flere omfattende sikkerhetsrutiner på alle kinoene våre, slik at det er god plass til å holde avstand hele tiden.

På kinoen er det alltid tomme seter mellom hvert selskap, og vi rengjør som aldri før! Kontaktpunkter, armlener, lenestoler og toaletter er vi ekstra nøye med.

Alle som jobber hos oss har fått fått opplæring i de nye rutinene, og når det er nødvendig bruker vi verneutstyr som munnbind og hansker.

Vi ses på fredag!