ODEON Oslo har den første visningen av The Batman i Norge!

torsdag 17 feb. 2022
ODEON Oslo har den første visningen av The Batman i Norge!

I samarbeid med SF Studios ønsker vi dere velkommen til den offisielle førpremieren og den første visningen av "The Batman" i IMAX!

THBTM006INTL_WbBnnr_VK_1590x530_ENG_V1_R3 (1).png

Nå er det ikke lenge til Robert Pattison tar på seg rollen som Gotham Citys maskerte beskytter, og ODEON Oslo har den første visningen i Norge. Torsdag 3. mars kl. 19:30 inviteter vi til en storslått førpremiere i IMAX, med DJ, preparty og afterparty i Oscars bar.

Oppsummert:

Dato: Torsdag 3. mars kl. 19:30
Sted & sal: ODEON Oslo, IMAX-salen
Dresscode: All black
God premierestemning: Selvfølgelig
Dj: Absolutt
Billettslipp: Mandag 21. februar

I lik og kjent stil som Batman, kjører vi all black party for å vise vår solidaritet og støtte med den maskerte borgerverneren. Bli med på en kveld på kino du ikke kommer til å glemme! Vi slipper billettene natt til mandag 21. feburar.

Les mer om handlingen her

En seriemorder prøver å lokke Gothams kriminelle inn i et spill som raser mot urettferdighetene der de oppstår. Men i Batmans mørke silhuett er det et gjennomtrengende blikk som metodisk ødelegger spillet for underverdenen.

...eller se trailerFire gode grunner til å se den i IMAX

Batmanandthecat.jpg

Hvis du har sett film i IMAX før, så vet du hva vi mener når vi sier at det er den totale kinoopplevelsen. Her er fire grunner til hvorfor en opplevelse i IMAX er noe for seg selv.


1. Norges største kinolerret

IMAX forbedrer alle aspekter av en fantastisk kinoopplevelse, og det starter med det store lerretet - 25 x 15 meter for å være presis.

Resultatet er at du blir fullstendig oppslukt, siden bildet dekker hele synsfeltet ditt.

2. Lyd som får setene til å riste

En overraskende stor del av IMAX-opplevelsen er lyden, og det er lyden som gjør en IMAX-film til en fysisk opplevelse. For en IMAX-film er ikke bare noe du ser - det føles over hele kroppen.

3. Mer av filmen enn det andre saler har mulighet til å vise

Filmer som har filmet med IMAX-kameraer, kan utvidet bildet slik at det dekker hele filmlerretet. Det betyr at du får se mer av filmen enn i andre saler, siden det eksklusivt er IMAX-saler som har denne muligheten.

IMAX-filmer viser opptil 26% mer av filmen når de er filmen med IMAX sine egne kameraer.

4. Bildeoppløsning skarpere enn 4k

Fordi du kommer mye nærmere filmen, må bildet være betydelig skarpere - selv når det er større. ordi du kommer mye nærmere filmen, må bildet være betydelig skarpere - selv når det er større.

Gjennom IMAX’ egen avanserte Dual 4K projeksjonssystem får du kinoverdens skarpeste bilder, og superoppløsning skarpere enn 4K.