ODEON Ski har åpnet!

tirsdag 25 mai 2021
ODEON Ski har åpnet!

Endelig Ski, endelig!

Det er med stor glede at vi endelig meddele at vi åpner den flotte kinoen vår fredag 28. mai! Det blir en gledens dag for hele Ski når vi får se dere igjen, vi klarer nesten ikke vente. Vi har allerede startet arbeidet for å få alt klart til åpningsdagen. Du og dine kan være helt sikre på dette: Det er trygt å gå på kino og besøke oss.

Nederst kan du lese mer om våre tiltak for å sikre alle våre gjester og ansatte en god og trygg kinoopplevelse. Nå er det tid for filmprat!

TransparentDivider2-05px.png

Nå kommer det flere fantastiske filmer på kino!

(Kinoprogrammet for Ski blir publisert i løpet av morgendagen

Raya-stills.jpg

Nå som hele landet vårt sakte men sikkert åpner mer opp, betyr det at flere filmer kommer ut på kino. Denne uken allerede var det flere filmer vi har ventet lenge på som fikk sine premierer. Den trenden fortsetter neste uke.

Neste uke kommer Cruella, Nobody, The Father og Wrath of Man. Alle byr på noe litt forskjellig, og alle er i minste fall verdt en trailer-titt. Du finner alle filmene på nettsiden vår under "filmer - kommende filmer".

Trygge sammen

TryggereSammenHero.jpg

Du kan kjenne deg helt trygg hos oss. Sikkerheten til gjester og ansatte er vår høyeste prioritet.

Vi har allerede innført flere omfattende sikkerhetsrutiner på alle kinoene våre, slik at det er god plass til å holde avstand hele tiden.

På kinoen er det alltid tomme seter mellom hvert selskap, og vi rengjør som aldri før! Kontaktpunkter, armlener, lenestoler og toaletter er vi ekstra nøye med.

Alle som jobber hos oss har fått fått opplæring i de nye rutinene, og når det er nødvendig bruker vi verneutstyr som munnbind og hansker.

Vi ses på fredag!