ODEON Stavanger og ODEON Sandnes har åpnet

torsdag 7 mai 2020
ODEON Stavanger og ODEON Sandnes har åpnet

Endelig har vi åpnet igjen. Det kjekt å kunne ønske dere velkommen tilbake til kinoene i Sandnes og Stavanger. Kinoen Sandnes fremstår som ny. Toaletter, kiosk og gangene er blitt utrolige flotte. Vi er stolt av resultatet. Sal 6 er bygd om til Luxe sal og åpner 15. mai.

Klikk her for kinoprogram og billettkjøp

Programmet er tilpasset gjeldede og nødvendige smitteverntiltak.

Vi kan ha opptil 50 personer i de største salene. I mindre saler har vi halvert kapasiteten. Visningene selges med unummererte plasser og våre ansatte ser til at nødvendig avstand opprettholdes. Det blir godt med tid og rom mellom filmene. På den måten blir det ikke mer enn 50 personer i områdene og det er god tid til renhold.

Åpningstider

Vi holder åpent fra kl. 16:00 – 21:30 mandag til torsdag, fredag 16:00 - 22:30. Lørdag: 12:00 - 22:00. Søndag 12:00 - 21:30

Antibac-stasjoner er satt opp

Vi oppfordrer alle til å «sprite» hendene ved stasjonene som er satt opp ved inngangene, ved inngang til kiosk, på vei ut, og ellers ved behov. Vi har også satt opp stasjoner med Antibac rundt om inne og utenfor kinoen. Vi anbefaler også å benytte seg av en god håndvask med såpe og vann på våre toaletter.

Saler

Vi kan ha maksimalt 50 personer i våre største saler, og justerer antallet etter størrelse på sal. Visningene vil selges med unummererte plasser. Vi må opprettholde avstand, og selv om kravet er en meter så vil vi legge opp til enda større avstand. Det blir godt med tid og rom mellom filmene. På den måten blir det aldri mer enn 50 personer i områdene.

Vi har gjort nødvendige smitteverntiltak, men husk: hold minst 1 meter avstand til andre gjester i foajeområder og i salene ved ditt kinobesøk.

Billettkjøp skjer på nett – ingen kontanter

Billetter vil kun selges digitalt via vår nettside www.odeonkino.no og i ODEON -appen. Det vil ikke være mulig å kjøpe billetter direkte i kiosk. Last ned appen, så kan du ha full kontroll på det som er på programmet til enhver tid.

Renhold

På ODEON Kino har vi alltid sterkt fokus på renhold. Det fortsetter vi med, og i tillegg har vi økt frekvensen ytterligere. Alle saler, toaletter, foajeområder, og kiosk vil til enhver tid holdes rent og desinfiseres. Vi desinfiserer også alle betalingspunkter etter hvert kundebesøk, samt alle armlener på kinoseter.

Kiosk

Kiosken vil være åpen og det vil være salg av kinosnop, snacks og drikke. Ingen kontant betaling – kun kort. Her vil det også være begrensninger på antall mennesker vi kan ha inne i kiosken til enhver tid. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å vise tålmodighet og hensyn til hverandre når det gjelder avstand dersom det er litt folk.

Hjertelig velkommen tilbake!
NySandnes3.jpg
NySandnes4.jpg
NySandnes5.jpg
LuxeStavanger_1.jpg
LuxeStavanger2.jpg