Olsenbanden er for hele familien!

torsdag 1 sep. 2022
Olsenbanden er for hele familien!

Tirsdag 30. august inviterte vi inn medlemmene våre til en eksklusiv forhåndsvisning av Olsenbanden - siste skrik, og kl. 18:00 strømmet det inn heldige ODEON-medlemmer på kinoene våre.

OSS_FHV_TM_hero_no.jpg

Alle visningene var fullstendig utsolgt, og det stod en rykende varm medium popkornmeny ventende på dem. Som vanlig var vi spente på å høre hva medlemmene våre syntes om filmen, og litt etter kl. 20:00 begynte de første tilbakemeldingene å tikke inn.

Olsenbanden fikk en imponerende 4.6 i gjennomsnittelig terningkast, og hele 80% ønsket å anbefale filmen videre. Det var flere som øsnket å utrykke seg litt dypere om filmen, og det er ingen tvil om at Olsenbanden er en film som passer for både store og små.
Her er noen av anmeldelsene som ble sendt inn:


Fantastisk film! Barna mine kalte Olsen for ett geni og var veldig engasjerte. De koste seg like mye som meg. Håper det kommer flere filmer.

Helmaks underholdning for hele familien! Arven om Olsenbanden lever i beste velgående.

Store sko å fylle, men vil si de klarte seg veldig bra! Herlig film, anbefales!

Digger hvordan de klarer å flette det klassiske Egon Olsen inn i 2022 med elsparkesykler og klassiske dresser med høy sigarføring. En suveren film som passer like bra for små og store Egon-fans.

Kjekt gjensyn med Olsenbanden. Gøy å oppleve mye som var gjenkjennelig, samtidig som det var en del morsomme ting fra nåtiden. Det gjorde at en aldri ble lei.

En verdig arvtaker fra de gammle filmene. Go gammel Olsenbanden humor.

Jeg ble positiv overrasket. Olsenbanden-konseptet er fornyet men fortsatt gjenkjennelig. Møte mellom gammelt, ved Egon, Benny og Kjell, og det nye representert ved Bøtta og hennes gjeng er fornøyelig.

Fornøyelig er også Hermansen, som til og med har tatovert 14 bowlerhatter (1 for hver film). Valborg er modenisert men like fullt som vi kjenner henne. Bassa, Kjells godterielskende og småsarkastisje datter er helt herlig. Alt i alt en film jeg vil anbefale, særlig til de som kjenner franchisen fra før.

Filmen er lett, ukomplisert og underholdende. Familiens 12 åring koste seg veldig - det gjorde de store barna(de voksne) også. Anbefales.

Underholdende, fengende og den fanger både unge og voksne!

Veldig glad i de originale Olsenbanden-filmene. Olsenbanden - siste skrik klarer med bare nye skuespillere, å få frem den gode Olsenbanden-følelsen fra de gamle filmene.

Nostalgien de gamle filmene i ny tids drakt! Sjarmerende og morsom.

Dette var overraskende bra. Så min første Olsenbanden film for 40 år siden da jeg var 10 år gammel. Og denne nyskapningen var slettens ikke verst. Virket i følge reaksjoner i salen at den yngre garde likte det de så også.

Morsomt og moderne utgave av den kjente serien Olsenbanden. Veldig gøy å være med på.

Morsom at de har bygget på den gamle olsenbanden strukturen, klassisk og god selvom det kanskje ikke er et cinematisk mesterverk ser man at de ikke tar seg selv helt seriøst og heller vil mimre tilbake til 70-tallshumoren olsenbanden opprinnelig står for.