Påskefilmene på ODEON Kino

fredag 12 april 2019
Påskefilmene på ODEON Kino

Hele påskeuken viser vi et rikt utvalg filmer hele dagen på alle ODEON-kinoene!

Allerede nå kan du se hvilke filmer som skal vises for perioden fra fredag 12. april frem til premieren på Avengers: Endgame 24. april. Kjøp billettene allerede nå! Populære filmer som tidligere har hatt premiere vil vises hver dag i påsken.

Påskepremierer
Premiere 12. april - Hellboy
Premiere 12. april - Drømmeparken
Premiere 12. april - Journal 64
Premiere 12. april - After
Premiere 12. april - mid90s
Premiere 12. april - Asterix: Trylledrikkens hemmelighet

Hellboy (15 år)
I en uke har du sjansen til å se "Hellboy" i det fantastiske IMAX-formatet.

"Hellboy", med David Harbor, har premiere 12. april, og i en begrenset periode har du sjansen til å oppleve ekstra mye av den røde antihelten. Filmen vises i IMAX-salen på ODEON Oslo!

Superheltfilmen HELLBOY er et reboot av fortellingen om den djevelske helten Hellboy basert på Mike Mignolas tegneserie. «Action Star of the Year» David Harbour fra «Stranger Things» spiller nye HELLBOY.

HELLBOY er tilbake, og han er i fyr og flammer. Fra tegneserien skapt av Mike Mignola, kommer denne supertøffe actionfilmen med den legendariske og halvt demon superhelten HELLBOY, spilt av David Harbour («Stranger Things»). Han må reise til England for å bekjempe en trio giganter som forårsaker store ødeleggelser. Her møter han The Blood Queen, Nimue (Milla Jovovich, «Resident Evil» serien), som spiller en eldgammel trollkvinne ute etter sin hevn. HELLBOY blir fanget i en kamp mellom det overnaturlige og menneskelige. Han må stoppe Nimue for enhver pris, og han må hindre verdens undergang...

After (6 år)
"After" er basert på boksuksessen med samme navn av Anna Todd

Tessa Young er en 18 år gammel student som lever et vanlig liv, har gode karakterer og en snill kjæreste. Fremtiden hennes er nøye planlagt, men når hun møter Hardin, en badboy med tatoveringer og piercinger, endres alt. Uvitende om Hardins mørke hemmelighet, faller Tessa for han og de starter et turbulent forhold.

Journal 64 (15 år)
Den spennende avslutningen i Jussi Adler-Olsens krimbokserie.

Noen håndverkere gjør et uhyggelig funn i en eldre København-leilighet: bak en falsk mur i leiligheten sitter tre mumifiserte lik rundt et spisebord, og en ledig plass venter. Carl Mørck og hans assistent Assad i politiets Avdeling Q blir satt til å finne ut hvem mumiene er og hvem den fjerde plassen er tiltenkt.

mid90s (12 år)
Ren filmmagi om skating og oppvekst fra Jonah Hill!

Mid90s er en oppvekstskildring om Stevie, den sommeren han er 13 år på midten av 90-tallet. Det er en film om å finne seg selv, om å være brødre, om vennskap og om skating.

Mid90s er debutfilmen til Jonah Hill. Filmen er rangert som en av National Board of Reviews topp 10 independentfilmer i 2018.

Redaktør for Montages Lars Ole Kristiansen skriver:
«MID90S er så 35mm-vakker at det er til å begynne å grine av. Utsøkt tidskoloritt. Eventyrlig rollebesetning. Philip Glass-inspirert musikk av Reznor & Ross. Som Linklater på sitt beste - bare mer visuell. Ren filmmagi fra Jonah Hill på første forsøk! 5/5»

Førpremiere i påsken - Det flyvende teppet (Tillatt for alle)
På et fantastisk flygende teppe, flyr Hodja, sammen med sin trofaste venn Raya geiten, mot solen, på oppdrag for å bringe tilbake El Fazas unge barnebarn.

Hodja bor i Pjort, en liten ørkenby i Bulgislav, sammen med sin mor og far og hans geiter Raya. Pjort er et fint og interessant sted, men veldig lite, og Hodja drømmer om store eventyrlyst i en verden utover fjellene i horisonten. Hodjas far støtter ikke sønnens drømmer og han insisterer på at Hodja forblir i landsbyen. Verden er ikke en dans på roser, og den er farlig, folk fra en liten by er ikke ment å blande seg med mennesker i omverdenen. Hodja skal følge i sin fars fotspor mener han, og bli skredder.