Påskestemning på kino!

torsdag 23 mars 2023
Påskestemning på kino!

Vi har allerede lagt ut billetter til påskens mest populære filmer, sånn at du har en god grunn til å ikke stå på ski hver eneste dag!

Påsken er synonymt med godteri og film, og derfor holder vi åpent hele dagen hver dag i påskeuken. Det kommer mange spennende nye filmer for alle og enhver, du finner garantert noe du vil se hos oss i påsken! Her er en liten smakebit av hva du kan se i påsken.


Mario_still_no.jpg


Super Mario Bros. filmen

Den etterlengtede Illumination-filmatiseringen av Super Mario Bros. er endelig her!
Naviger gjennom Soppriket med Mario, Prinsesse Peach og Toad, på søken etter Luigi, som har blitt bortført av den onde Koopa-kongen Bowser.

Fansen vil kjenne igjen ikoniske elementer fra retro-spillene fra 80- og 90-tallet, samt mer moderne materiale fra Mario Kart. Let's-a-go!

Vi viser filmen med både norsk og original (engelsk) tale.



Air_hero_no.jpg


Air

Fra den prisvinnende regissøren Ben Affleck og med Matt Damon i hovedrollen kommer "Air", en dramakomedie som avdekker det utrolige samarbeidet mellom ferskingen Michael Jordan og Nikes nyoppstartede basketavdeling, et samarbeid som revolusjonerte både sportsverden og samtidskulturen med Air Jordan-merkevaren.



DnD_still_no.jpg


Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

En sjarmerende tyv og en gjeng tvilsomme eventyrere gjennomfører et episk ran for å hente en tapt relikvie. Ting går likevel veldig galt når de kommer på kant med feil folk. «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» bringer den rike verden og den lekende ånden til det legendariske rollespillet til kinolerretet i et morsomt og actionfylt eventyr.



AgentMax_still_no.jpg


Agent Max

Max har nådd målet sitt: Han er den første byharen noensinne som ble valgt ut i mesterklassen for påskeharer. Nå må han og vennene finne sine superkrefter for å beskytte påsken. Men så skjer det utenkelige: Påskeharenes magiske gullegg blir sort – påsken er i stor fare! Leo, lederen i en gjeng med byharer, ønsker å avskaffe påsken og overtaler en revefamilie til å stjele påskeeggene.

Den eneste sjanse til å redde påsken er for harene å slå seg sammen med revegutten Ferdinand, som tilbyr sin hjelp. Men kan en hare virkelig stole på en rev?



WLGTDWI_still_no.jpg


What's Love got to do with it?

For datingapp-avhengige Zoe, har sveiping til høyre bare levert en endeløs strøm av dårlige matcher, til hennes eksentriske mor Caths store forferdelse. For Zoes barndomsvenn og nabo Kaz er svaret å følge foreldrenes eksempel og velge et arrangert ekteskap med en vakker brud fra Pakistan.

Mens Zoe filmer hans håpefulle reise fra London til Lahore for å gifte seg med en fremmed, valgt av foreldrene hans, begynner hun å lure på om hun kanskje har noe å lære av en helt annen tilnærming til å finne kjærligheten.



JohnWick_still_no.jpg


John Wick: Chapter 4

John Wick oppdager endelig en mulighet til å bekjempe De Høye Herrer. Men før han kan få tilbake sin frihet, må han overvinne en ny fiende med mektige allierte over hele verden…allierte som gjør at han ikke kan stole på noe eller noen…



DancingQueen_still_no.jpg


Dancing Queen

Mina (12) blir hodestups forelsket når danseren Edvin begynner i parallellklassen. Når de inviterer til en audition for et nytt dansecrew, øyner Mina sin sjanse. Men i forelskelsesrusen er det én ting hun har glemt: Hun kan ikke danse!