Premium på ODEON Oslo

mandag 12 juni 2023
Premium på ODEON Oslo

Å se film er en opplevelse, og vi strever etter å gjøre hver opplevelse til den beste. Her kan du lese litt om noen av opplevelsene vi tilbyr for å gjøre ditt besøk til en kinoopplevelse i verdensklasse!


IMAX_still_no.jpg


IMAX


IMAX betyr «Image Maximum» og går tilbake til 1967, da tre kanadiere kom opp med ideen i forbindelse med verdensutstillingen i Montreal samme år.
Konseptet er enkelt; å gi den beste mulige filmopplevelsen. Du skal ikke bare se film, du skal føle deg som en del av filmen.

For å oppnå dette blir IMAX-saler verden over, inkludert vår, skreddersydd. På ODEON Oslo er lerretet hele 25 meter bredt og 15 meter høyt, med sølvtråder sydd inn. Lydsystemet er spesialdesignet og perfeksjonert for akkurat denne salen. Setene er satt i en tribune for å sikre at alle plassene er like gode. Det benyttes to 4k IMAX laserprojektorer for å oppnå et krystallklart bilde, og en enestående 3D-effekt.

Alt dette til sammen gir en kvalitet på lyd og bilde som ikke kan sammenlignes med noe annet.ScreenX_still_no.jpg


ScreenX

Expand. Express. Experience.

ScreenX er en multiprojisert kinoplattform som gir deg en 270-graders seeropplevelse ved å utvide skjermen til sideveggene i salen. La deg omsluttes av filmen og opplev hva som skjer utenfor rammen av kinolerretet. Sett deg i sentrum av et utvidet bilde med en ekspansiv panoramautsikt.LUXE_still_no.jpg


ODEON LUXE

Len deg tilbake og nyt den beste komforten i store og deilige skinnlenestoler med integrert varme, og ekstra beinplass. Vår LUXE-sal er utstyrt med 72 deilige reclinere, 4K-projeksjon og Dolby Atmos lydanlegg. Alle setene er utstyrt med eget bord sånn at du kan nyte deilig snacks fra kiosken og Oscars Bar.OScarsBar_still_2.jpg


OSCAR’S BAR

Det naturlige møtepunktet før, og etter, filmen.

Her serveres både kaffe, vin, øl og diverse barsnacks. Dette er et naturlig samlingspunkt hvor du kan slappe av både før og etter filmen. Vi har også skjenkebevilling i hele 2. etasje, det vil si at du kan ha med deg drikke fra baren inn i sal 2-8, samt i LUXE-salen.

Du er også velkommen i vår flotte bar selv om du ikke skal på film!