Romantikk eller Action på Valentinsdagen?

onsdag 10 feb. 2021
Romantikk eller Action på Valentinsdagen?

Kinodate på Valentinsdagen er en klassisk og tilpasningsdyktig date. Den har vært et populært alternativ fra dag én - enten du ser etter eskapatisk Neeson-action eller drømmende dagbok-romantikk.

Dette er filmene du eller dere har lett etter i år:

ODEONlLineDividerMainEdit.jpg

Wonder Woman 1984 - endelig på kino!

WW84-ODEON-Val.jpg

Endelig kan vi melde at oppfølgeren til kinosuksessen fra 2017 er å se på kino - Wonder Woman 1984 er på plass fra og med 12. februar!

Diana lever et liv som fra utsiden virker perfekt, men alt er ikke som det skal være. Med begrenset bruk av superkrefter prøver hun å leve et normalt liv, men dette blir snudd på hodet når en forhistorisk gjenstand åpner en dør som burde forbli lukket.

Sommerfølelse, action, drama, kjærlighet og en større mening. Denne filmen har alt. Billetter slippes straks her

A Star is Born - romantisk drama med fantastiske prestasjoner og musikk

StarisBornODEON.jpg

A Star is Born overrasket stort da den tok over alle kinosalene sent i 2018. Filmen stryker en fin balanse mellom romantikk og drama, samtidig som den byr på en seeropplevelse av de sjeldne.

Kjekkasen Bradley Cooper er Jackson Maine - en erfaren og dyktig musiker som nærmer seg siste delen av Rock N´ Roll-livet. Etter en konsert støter han på Ally og hennes magiske stemme. Jackson forelsker seg fra første stund, og ønsker at resten av verden ser det samme som han gjør.

Absolutt førstevalget om det fremdeles er ledige billetter der du bor. Det kan du sjekke her

The Marksman - thriller med en usedvanlig vanlig helt

TheMarksmanODEON.jpg

Neeson er tilbake, men denne gangen er det ikke datteren hans som trenger eks-ferdighetene til en pensjonert soldat.

Jim Hanson lever ett normalt liv ved Arizona-grensen, når han uventet ender opp som forsvaren til en ung meksikansk gutt. Det som startet som en clear-cut utveksling ved USAs grensemur utvikler seg til noe helt annet når kartellmordernene finner en lovlig vei inn.

The Marksman leverer på det den lover, og går ikke ut av sin vei for en lærepenge eller politisk budskap. Derimot får du spennende utvekslinger og underholdning som Bryan Mills hadde godkjent.

Billetter finner du her.

Bohemian Rhapsody - musikalsk biografi om en mann få mennesker kom ordentlig innpå

BohemianRhapsodyODEON.jpg

Jeg kan ikke huske hvor mange ganger jeg hørte Queens "We Will Rock You" i løpet av ukene opp til November, men det var verdt det når filmen endelig kom ut.

I Rami Maleks søknad til Hollywood møter vi en av verdens mest elskede entertainere -Mercury, Freddie Mercury. Vi får bli med helt fra starten, og gjennom en eventyrlig reise med både oppturer og nedturer.

Maleks prestasjon løfter filmen til nye høyder, og det er en umulig oppgave å ikke la seg rive med. Billetter finner du her - vises på ODEON Ålesund og Skien

Mission Impossible: Fallout - action og spenning for alle penga

MissionFalloutODEON.jpg

Dette er filmen for dere som søker litt mer spenning i en dag med fullt fokus på romanse, og med norsk natur i bakgrunnen av vanvittge stunts blir alt litt mer virkelig

Impossible-serien er allerede på vei med to nye filmer, og det er utrolig hvordan teamet bak filmene alltid klarer å innfri publikumets forventninger. Det er ikke mange filmserier som kan skryte om at film nummer seks er den beste.

Lett og engasjerende dekker denne filmen godt, og det skader ikke at vi får se utrolige sekvenser i norsk natur.

Billetter finner du her - vises på ODEON Ålesund og Skien