Seniordagene 18. - 22. mars

torsdag 7 mars 2024
Seniordagene 18. - 22. mars

Velkommen til seniordager 18. - 22. mars på ODEON Kino!

Alle filmer før 17:00 er halv pris! Du som har fylt 65 år, har seniorkort eller honnørkort kan velge "Pensjonist/honnør" for å få rabatten. Den legges til automatisk når du kjøper billetter på nett eller i appen.

Vi har satt opp noen filmer under som vi anbefaler til seniordagene, men rabatten får du på alle filmer før 17:00!

Om du ikke er senior eller honnør er du naturligvis også velkommen til å se film. Alle som kommer får gratis kaffe til filmen.Ibelin still 2.jpg


Ibelin

Ibelin forteller historien til Mads Steen, som har rørt hjerter hele verden over.
Mats døde av en muskelsykdom bare 25 år gammel. Foreldrene hans sørget over det de trodde hadde vært et ensomt og isolert liv, da de plutselig begynte å få meldinger fra online-venner av Mats over hele verden.


10393_01_still_JPEG-95obeskuren_swe_2022.jpg


Hammarskjöld

I 1961 har Dag Hammarskjöld ett år igjen i stillingen som FNs generalsekretær, en posisjon han overtok etter norske Trygve Lie. Deretter skal han flytte hjem til Österlen og endelig legge storpolitikken bak seg. Men samtidig herjer den kalde krigen for fullt, og i Afrika ligger brennpunktet i Kongo.


Still 3.png


Døde menn går på ski

En vennegjeng, bygget på en fasade av løgner og hemmeligheter, drar til en hjemsøkt hytte midt på fjellet for å spille en detektivlek. Påskehyggen blir derimot kortvarig når en av deltakerene blir funnet halshugget. En snøstorm låser dem inne, og de må kjempe for å overleve mot en morder som befinner seg blant dem.


23_07_26_1690385753_0_LaPassionDeDodinBouffant_Tran-Anh-Hung_PHOTO-02.jpg


Pot-au-feu - Veien til hjertet

I en film som vil fenge både matelskeren og romantikeren møter vi kokkene Dodin Bouffant og Eugéne i deres kulinariske samarbeid på et gods i Sør-Frankrike på slutten av 1800-tallet – og i deres årelange kjærlighet til hverandre.