Skuespillerbesøk på ODEON Oslo

torsdag 6 sep. 2018
Skuespillerbesøk på ODEON Oslo

Velkommen til førpremiere på den nye norske filmen En Affære! Se filmen først og få muligheten til å møte skuespillerne.

Vi får besøk av hovedrollene Tarjei Sandvik Moe (fra Skam), Andrea Bræin Hovig og regissør Henrik Martin Dahlsbakken på visningen torsdag 20. september kl. 18:00.

Info om filmen:
Når den tidligere turneren Anita (Andrea Bræin Hovig) får jobb som gymlærer på en skole i et velstående strøk av Oslo, tar det ikke lang tid før eleven Markus (Tarjei Sandvik Moe) legger an på henne. Tiltrekningen er gjensidig, og etterhvert innleder hun og den usedvanlig selvsikre tenåringen et seksuelt forhold. Anita er fullt klar over at hun setter både jobben og ekteskapet på spill, men forholdet til eleven blir raskt en besettelse hun hverken ønsker eller makter å kontrollere.

EN AFFÆRE markerer Andrea Bræin Hovig sin første hovedrolle i en spillefilm, og Tarjei Sandvik Moe sin første filmrolle etter suksessen som Isak i SKAM. De topper en imponerende rollebesetning bestående av blant andre Anneke von der Lippe, Agnes Kittelsen, Mads Ousdal, Mattis Herman Nyquist og danske Carsten Bjørnlund. Filmen er skrevet og regissert av Henrik M. Dahlsbakken, som sist var aktuell med Rett vest og CAVE på norske kinoer.