Stor interesse for The Death of Stalin

onsdag 10 jan. 2018
Stor interesse for The Death of Stalin

På grunn av stor interesse setter vi opp ekstra forestillinger av The Death of Stalin på bl.a. ODEON Oslo. Se hvorfor på ODEON og SF Kino! Bor du i Oslo kan du se ekstravisninger kl. 16 og 20.30 – i tillegg til kl. 18.30 onsdag og torsdag uke 15.

Sovjetunionens indre politiske landskap blir omgjort til en bekmørk komedie i den nye filmen til Emmy-vinnende og Oscar-nominerte regissør Armando Iannucci.

Natten den 2. Mars 1953 er en mann døden nær. Et forferdelig hjerneslag. Han sikler. Han tisser på seg selv. Han er i ferd med å trekke sitt siste pust, og hvis du spiller kortene dine riktig er jobben hans din. Mannen er Joseph Stalin - diktator, tyrann, slakter, samt Sovjetunionens leder. THE DEATH OF STALIN er en satire om dagene før begravelsen til nasjonens far. Dager som kaster et hånlig lys over all galskapen, fordervelsen og det inhumane som følger med et totalitært styre. Dager som fikk menneskene rundt ham til å sloss for å arve hans suverene makt. Og alt er basert på virkelige hendelser.