Store billettslipp er rett rundt hjørnet!

torsdag 9 juni 2022
Store billettslipp er rett rundt hjørnet!

Det bygger seg opp til en fantastisk kinosommer for både store og små i år, blant annet starter vi snart forhåndssalget på Minions: Historien om Gru, Elvis og Thor: Love & Thunder!

BS_M_E_T_still.jpg

Nå er det ikke lenge til sommeren er over oss, og med det i tankene ser vi frem til noen av sommerens største popkorn-filmer. Det er bare å finne frem din utvalgte timeplanlegger og notere deg datoene 10., 13. og 15. juni. Billettene til de tre første sommer-filmene slippes da!


Minions: Historien om Gru
Billetttslipp 10. juni

Minions_news_still.jpg

Minions er endelig tilbake, og denne gangen får du se hvordan de traff sin grufulle sjef, Gru.

På 1970-tallet møter vi 12 år gamle Gru, som vokser opp i en fredelig forstad. Han er en ekte fanboy av gruppen kjent som Sekserbanden, og vil gjøre alt for å få bli et medlem. Etter et hardt avslag på sitt forsøk, forverres situasjonen når Gru stjeler en dyrebar sten fra gjengen.

Sammen med Kevin, Stuart, Otto og mange andre Minions må Gru få hjelp for å unnslippe den ondskapsfulle gjengen.
Elvis
Billetttslipp 13. juni

Elvis_still_news.jpg

"Elvis" er en episk historie for det store lerret, fra Warner Bros. og den oscarnominerte filmskaperen Baz Luhrmann!

Historien om Elvis fortelles gjennom det kompliserte forholdet til manageren Tom Parker. Filmen utforsker den komplekse dynamikken mellom de to, over en periode på 20 år, fra Elvis' første opptredener til hans enestående stjernestatus.

Sentralt i filmen står også en av de mest betydningsfulle og innflytelsesrike menneskene i Elvis' liv - Priscilla .Thor: Love & Thunder
Billetttslipp 15. juni

Thor_news_still.jpg

I «Thor: Love and Thunder» fra Marvel Studios finner tordenguden seg på en unik reise – en søken etter indre fred.

Men Thors pensjonisttilværelse blir avbrutt av Gorr the God Butcher som har sverget på å utrydde alle guder. For å bekjempe trusselen, får Thor hjelp av Valkyrie , Korg og ekskjæresten Jane Foster.

Sammen legger de ut på et kosmisk eventyr for å avdekke mysteriet rundt Gorr the God Butchers og stoppe ham før det er for sent.