Thor: Love and Thunder er ferdig innspilt!

tirsdag 8 juni 2021
  • Alexander Kardelo
Thor: Love and Thunder er ferdig innspilt!

Chris Hemsworth kan endelig ta ferie og Harrison Ford går tilbake til sin mest ikoniske rolle. Her er ukas nyheter!

Thor_hero.jpg

"Thor 4 er det sprøeste jeg har gjort"

Marvel-maskineriet jobber hardt. I løpet av uken ble filmopptaket av "Thor: Love and Thunder" avsluttet, den fjerde filmen om tordenguden med de hardeste bicepsene i universet. Chris Hemsworth og regissør Taika Waititi feiret med å spenne musklene på sosiale medier.

"Filmen er den sprøeste tingen jeg noensinne har gjort!" skriver Waititi på sin Instagram. "Nå skal jeg rive hekken av meg og få et nervesammenbrudd slik at dere alle kan se det i mai 2022."

I oppfølgeren til nydelige "Thor: Ragnarok" vil vi se Natalie Portman ta over den kraftige hammeren Mjölnir. Christian Bale spiller skurken kjent som The God Butcher, Russell Crowe fremstår som Zeus, og Chris Pratt kommer tilbake som Star-Lord. Wohoooo sier vi!

Indiana_hero.jpg

Nå begynner innspillingen av "Indiana Jones 5" ...

Om bare noen få dager skal Harrison Ford hente pisken og fedorahatten igjen. Det er på høy tid å begynne å jobbe med den femte filmen om Indiana Jones. Deadline bekrefter at innspillingen starter neste uke i Pinewood Studios i London.

Arbeidet sammenfaller med et stort jubileum: i sommer er det 40 år siden Indy debuterte på storskjerm. Steven Spielbergs eventyrfilm ble den desidert største filmsuksessen i 1981, og startet en langvarig franchise.

For 78 år gamle Harrison Ford vil nok "Indiana Jones 5" være den siste. Til sin hjelp har han skuespillere som Phoebe Waller-Bridge, Boyd Holbrook og Mads Mikkelsen - sistnevnte ryktes å spille skurken. Handlingen holdes gjemt, men ryktene sier at filmen vil finne sted på 1960-tallet og at det russisk-amerikanske romfartsløpet spiller en viktig rolle.

... og "Shazam!" -oppfølgeren er i gang!

Det er også full rulle for David F. Sandberg, som nettopp har begynt å jobbe med "Shazam! 2: Fury of the Gods".

Her fortsetter historien om tenåringsgutten Billy Batson som ved hjelp av et magisk ord kan bli til en voksen superhelt. "Shazam!" slo ned som lyn i 2019 og regnes av mange fans for å være et friskt pust i DCs filmunivers, så vi ser frem til å henge mer med Zachary Levi & co.

Swift_hero.jpg

Stjernespekket i David O. Russells nye film

Taylor Swift er det siste tilskuddet til David O. Russells nye film, rapporterer THR. Sangeren som sist ble sett i "Cats" blir med i et allerede kraftig imponerende ensemble.

Anya Taylor-Joy og Robert de Niro er til stede. Zoe Saldana og Chris Rock er med i det. Rami Malek og Mike Myers er med på det. Michael Shannon og Timothy Olyphant er i det. Og hvis det ikke var nok, vil hovedrollene bli spilt av ingen ringere enn Margot Robbie, Christian Bale og "Tenet" -stjernen John David Washington.

Det var det vi hadde denne gangen, Ha en fortsatt god uke alle sammen!